Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cazarero/calatorprinromania.ro/wp-includes/formatting.php on line 4803
data-elementor-type="wp-post" data-elementor-id="20" class="elementor elementor-20" data-elementor-settings="[]">

Cum si de ce sa iti promovezi afacerea pe CalatorprinRomania.ro?

Daca vrei ca afacerea ta sa castige expunere si branding, daca vrei o pagina dedicata si prezenta online, atunci inscrie-ti afacerea  aici!

1. Promoveaza-ti afacerea aici!

Afacerea ta trebuie sa fie cunoscuta!

Incarca cele mai bune imagini, adauga cea mai buna si onesta descriere, adauga adresa, numarul de telefon si orarul, alege facilitatile de care disoui, adauga un produs sau un serviciu pe care-l oferi.

Asigura-te ca nu ti-a scapat nimic din vedere, adauga si un clip video relevant, adresa de email si adresa site-ului web ori a paginii de facebook a afacerii tale.

Promoveaza-ti afacerea pe CalatorprinRomania.ro

2. Adreseaza-te cat mai multor vizitatori

Fa-ti afacerea vizibila!

Dupa ce listarea afacerii va fi aprobata iar pagina ta va fi activa,  pe CalatorinRomania.ro, vei putea primii rezervari pentru serviciile oferite sau vei putea fi contactat pentru o programare de catre viitorii clienti.

Poti fi contactat fie pe numarul de telefon pe care-l afisezi in pagina, fie direct prin email sau prin mesageria interna a site-ului nostru, precum si prin pagina ta web pe care o poti inscrie.

3. Creste-ti veniturile!

Dezvolta-ti afacerea!

Dupa ce clientii vor afla de tine si iti vor solicita serviciile, tot ce poti face e ca sa nu plece dezamagiti de ceea ce oferi, sa devina clienti fideli si sa lase o recenzie sau o recomandare pozitiva pe pagina ta de pe CalatorprinRomania.ro

Recenziile sau recomandarile pozitive vor face ca numarul de clienti sa creasca exponential, iar tu sa te bucuri de o afacere de succes, afacerea ta!

 

CalatorprinRomania.ro iti ofera 3 pachete de nerefuzat:

Poti sa alegi pe ce perioada de timp sa fie prezenta afacerea ta in paginile noastre.

Te vei bucura de vizualizari, reputatie, branding, popularitate, renume, publicitate si expunere online.