Blog

Promovare Online – Servicii, Strategii, Metode pentru 2020

Ce este promovarea online?

Promovarea online este procesul de utilizare a diferitelor platforme ale internetului pentru a vă promova marca. Este esențial dacă doriți să obțineți expunerea de brand la un cost rezonabil.

De ce este importantă promovarea online?

Promovarea online crește gradul de conștientizare a mărcii pentru afacerea dvs.

Puteți face promovarea online de brand la un cost relativ mai mic?

Alte beneficii ale promovării mărcii online includ, de asemenea, următoarele

Anumite aspecte ale promovării online pot fi automatizate. Acest lucru înseamnă că mai puține persoane pot executa un plan de promovare a mărcii care are nevoie de obicei de o echipă mai mare.

Datorită tehnologiei de etichetare, rezultatele promoției online sunt mai măsurabile în comparație cu metodele offline, ar fi panourile publicitare și anunțurile tipărite.

Promovarea online este o alternativă binevenită pentru întreprinderile mai mici și startup-urile care nu pot concura împotriva companiilor cu bugete de publicitate mai mari.

Mai jos, am scris câțiva pași pentru a vă ajuta să vă promovați marca online la un cost mai mic în comparație cu promovarea offline.

Strategii de promovare online, Sfaturi, & Exemple

Promovarea mărcii online nu înseamnă doar partajarea conținutului pe rețelele de socializare.

În cazul în care afacerea dumneavoastră este mai mult despre cultivarea unui brand personal, gândire de conducere, public speaking, consultanta si coaching, cele mai bune social media platforma de pariuri sunt:

Acum, pentru a evita răspândirea-te prea subțire, aruncăm o privire mai atentă la care canalele de social media sunt trimiterea de cele mai multe angajament.

Pentru a vedea ce canale de social media v-au trimis cele mai multe vizualizări, ar trebui să aveți Google Analytics instalat pe site-ul web al companiei.

Promovează-ți brandul online prin intermediul reclamelor pe rețelele de socializare

Idei de promovare online eficiente

Prin utilizarea anunțurilor pe rețelele de socializare, puteți promova imediat marca online, fără a construi o audiență de la zero.

Promovează-ți brandul online cu ajutorul influencerilor social media

Pentru a vă promova brandul online mai eficient prin intermediul rețelelor de socializare, trebuie să vă atingeți de puterea influencerilor social media.

Influencerii social media sunt utilizatori pe o anumită platformă care au un număr mai mare decât media de adepți implicați. Ei s-au stabilit ca credibile du-te-la gândire lideri sau trendsetters în nișă lor și poate comanda o influență puternică asupra percepțiilor și alegerile de cumpărare a urmașilor lor.

Acest lucru le face aliați puternici atunci când vine vorba de promovarea online a brandului.

Când GNC a încheiat un parteneriat cu influencerii social media, de exemplu, campania lor de promovare online a livrat „aproape 400.000 de fani facebook noi, 60K mai mulți urmăritori twitter și creșterea vânzărilor” către brandul lor.

Puteți citi mai multe despre puterea de influenceri social media într-unul din blogger outreach studii de caz pe care le-am compilat.

Parteneriatul cu marketing afiliat este, de asemenea, o modalitate de a obține brand-ul promovat online.

Există două moduri în care puteți merge despre acest lucru:

Înrolează-ți marca într-o rețea afiliată

Partener direct cu marketing afiliat

Deoarece affiliate marketing este una dintre modalitățile de top pentru a monedă un blog, putem presupune în condiții de siguranță cele mai multe bloggeri de top sunt afiliatmarketing.

Pentru a afla mai în detaliu am executat fiecare pas de promovare a mărcii online, citiți articolul nostru din studiul de caz, Marketing de produse | să ajungă #1 pe Hunt de produse.

Promovarea brandului online prin intermediul conținutului

Publicarea de conținut bun pe site-ul dumneavoastră este par pentru curs. Este doar dreptul de faptul că mesajele blog-ul casetă de prezentare expertiza dumneavoastră și de a promova brand-ul.

În plus, aveți nevoie, de asemenea, conținutul dumneavoastră pentru a rang. de ce? Articolele dumneavoastră ar trebui să atragă traficul către site-ul dumneavoastră pentru a deveni un mijloc eficient de promovare online. Și pentru a obține cel mai mult trafic, articolul dumneavoastră ar trebui să rang în top 5 rezultate sau pe prima pagină a Google, cel puțin.

Autoritatea de domeniu, backlink-urile totale și domeniile de trimitere ar trebui să fie apropiate sau mai deplorate decât cele din prima pagină a Google pentru cuvântul cheie pentru care vă clasificați.

Promovarea brand-ul prin intermediul Guest Post

Postarea oaspeților este încă o modalitate de a stimula promovarea online a mărcii tale.

Blog-uri care dau DoFollow link-uri sunt perspective mari, deoarece acest lucru oferă suc de link-ul maxim de la site-ul lor pentru a ta.

Acest lucru poate fi consumatoare de timp, mai ales că veți avea nevoie să prezinte articole. Dar rezultatele, odată ce link-urile sunt vii, sunt în valoare de ea.

Dacă aveți nevoie de o sursă de conținut pentru a vă ajuta să țină pasul, a verifica afară lista noastră de surse de conținut blog-ul gratuit.

Cele mai bune metode de promovare online

Puteți face promovare online gratis prin publicitate în continuare de afaceri, chiar dacă nu aveți loc pentru publicitate în bugetul de cheltuieli. Sunt pe cale să vă arăt 50 de moduri de a face publicitate afacerea ta gratuit pe internet. Aceste platforme sunt o resursă vitală pentru proprietarii de afaceri mici sau de oameni doar incepand afacerile lor,ca banii pot fi strânse atunci când sunteți doar la început și întreprinderile mici au un buget limitat de a cheltui pe marketing.

Rețineți că unele dintre listele pe care le sugerăm sunt mai eficiente pentru anumite tipuri de afaceri decât pentru altele, dar cu metode de promovare afacere, sunteți sigur că veți găsi mai multe care vă vor ajuta să oferiți afacerii dumneavoastră un impuls de publicitate sănătos. Cu obiectivul de a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea în minte sau, să începem.

Ar fi un fel de ridicol să nu includă Google My Business ca primul loc ar trebui să aveți afacerea dumneavoastră publicitate gratuit. La urma urmei, tocmai ați petrecut o tona de timp, efort și bani pentru a vă asigura că site-ul web a fost motor de căutare optimizat pentru Google. Cu google gasiti metode de promovare afaceri si aveți potențialul de a fi găsit în termen de aproape 8 miliarde de căutări care au loc în fiecare zi. Cu Compania mea pe Google, locația fizică și numărul de telefon pot fi conectate la utilizatorii aplicației Smartphone, astfel încât aceștia să poată naviga cu ușurință la ușa dvs. Link-ul de până alte canale de social media prea.

Inregistreaza-ti afacerea la Google My Business, în scopul de a profita de puterea de acest director de top clasat ea și pentru a obține unele dragoste gratuit de publicitate de afaceri!

S-ar putea să-ți amintești mapquest. Ei bine, MapQuest a încheiat un parteneriat cu Yext pentru a facilita localizarea afacerii, a adresei de afaceri și a numărului de telefon. De asemenea, este demn de remarcat faptul că aplicația mobilă MapQuest încă apare cu Google Maps, deci este încă o modalitate foarte bună de a ajuta oamenii să te găsească.

Restaurante, baruri, hoteluri, centre spa și mai multe alte tipuri de afaceri pot beneficia de Citysearch. Citysearch parteneri cu platforme, ar fi Urbanspoon, Expedia și MerchantCircle. Listele sunt accesate prin aplicația mobilă Citysearch. Companiile preferate de utilizatori sunt listate în listele „cele mai bune” care se încadrează în 20 de categorii.

Dedicat intereselor de afaceri mici, puteți găsi cu greu un director mai bun că manta pentru a obține numele tău acolo. Acest site devine milioane de vizitatori unici în fiecare lună și această platformă de listare are una dintre bazele de date cele mai cuprinzătoare cu geografice specifice, afaceri individuale, și listări segmente industrie.

Tu a lua o listare de bază similar cu cele arhaice Pagini aurii cu YellowBot, dar include, de asemenea, comentarii clienților și unele opțiuni suplimentare pentru cei care fac upgrade la un pachet premium. YellowBot has iute semn- sus și semn- înăuntru a lega la spre Google, Facebook, Ferestre Ficat, Twitter și Yahoo, making it simplu și convenient.

Ușor de căutat listări de afaceri care includ informațiile de afaceri, un link site-ul web, descrieri de produse, caracteristici hartă, precum și opțiuni pentru anunțurile de afișare și video sunt toate o posibilitate cu Yellowbook . În afară de a fi, inclusiv în listarea lor de afaceri, sunteți legate de Google, Bing și yahoo site-uri partenere și există un program de afiliere pentru a profita de, de asemenea.

Una dintre cele mai simple metode de promovare a afacerii, o gasiti la listări de afaceri pentru utilizatori pentru a naviga, Superpages, de asemenea, face mai ușor de a lista și de a gestiona listarea de afaceri. Împreună cu listări de afaceri, acest serviciu include, de asemenea, vreme și loterie listarea. De asemenea, include o opțiune de conectare rapidă prin Intermediul Facebook.

Aceleași pagini aurii vechi părinții și bunicii dumneavoastră utilizate pentru a flip prin pentru a găsi ceea ce au nevoie este încă în jur și are o versiune foarte bine organizat online. În afară de listarea tipic gratuit, există, de asemenea, o mare varietate de opțiuni premium disponibile atunci când sunteți gata să se extindă. Această listare atrage 70 milioane + vizitatori în listele sale asociate anual.

Optimizare SEO motoare de cautare

Acest companion la Pagini aurii listează aproximativ 30 de milioane de companii la nivel național și oferă opțiuni suplimentare pentru servicii premium ori de câte ori sunteți gata să faceți upgrade. Aceste servicii includ un serviciu de mesaje text pentru clienți și o listare mai mare a anunțurilor cu informații extinse.

O altă rețea gratuită orientată către întreprinderile mici care doresc să se conecteze cu clienții locali și cu alte întreprinderi mici locale este MerchantCircle.

Promovare online afacere dvs., blog-uri de afaceri, și de a utiliza un număr larg de instrumente gratuite de marketing concepute pentru a ajuta la construirea afacerea dumneavoastră.

Cea mai populară sursă online pentru recenzii sincere ale consumatorilor este Yelp. Fiind listate pe Yelp poate face sau rupe tine, dar cei care oferă servicii de mare și comentarii solide bune vor vedea o mare de creștere prin utilizarea acestei listare. Demografice de utilizatori Yelp face mult prea valoros pentru a trece în sus.

Promovarea Online a unei Afaceri in mod gratuit

În al doilea rând numai la Google, această platformă gratuită de publicitate de afaceri de către Microsoft, vă permite să adăugați mai multe locații de afaceri, clipuri video, fotografii și un întreg mult mai mult. Ea are un proces de înregistrare rapidă și ușoară și puteți optimiza chiar și anunțurile pentru diverse platforme de vizualizare prin Intermediul Bing Places for Business.

Încă spre partea de sus a clasamentului de afaceri rândurile este Yahoo Local. Rularea al treilea în spatele Google și Bing, puteți obține în continuare o listă de bază gratuit și sunt permise unele opțiuni foarte accesibile listare premium atunci când sunteți gata să se extindă ajunge sau au bugetul să se ocupe de ea. Deși nu un gigant motor de căutare ca acesta folosit pentru a fi, Yahoo Local este încă un director de listare vândute.

Acest director oferă ca promovare online metode de un profil gratuit de listare de afaceri pentru a obține ai început și apoi ajută afacerea dumneavoastră să fie găsit de către motoarele de căutare populare.

Există, de asemenea, o multime de servicii gratuite și premium pentru a ajuta la extinderea prezenței dumneavoastră și o mai bună piață bunurile și serviciile dumneavoastră, o dată bugetul este capabil să se ocupe de o cheltuială suplimentară de publicitate.

Kudzu este o bază de date gratuită, care pretinde a ajuta peste 20 de milioane de proprietari de case cu opțiuni de renovare în fiecare an. Profilurile pot include descrieri de marketing, fotografii sau videoclipuri ale lucrărilor în curs sau finalizate, cupoane, afilieri profesionale și acreditări, precum și recenzii și evaluări generate de utilizatori pentru a vă oferi afacerii un picior în sus.

Hotfrog este un director online conceput pentru a vă ajuta să vă stimulați afacerea printre rezultatele căutării Google. Pe lângă faptul că are o listă destul de semnificativă de peste 1,6 milioane de utilizatori activi, există o mulțime de opțiuni, ar fi cupoane și promoții, pentru a ajuta la atragerea clienților la listarea unică, de asemenea.

Aproape toată lumea este familiarizat cu lista lui Angie. Acesta este unul dintre site-urile de revizuire cele mai respectate cu comentarii complet obiectiv pe web. Se mândrește cu mai mult de 3 milioane de membri care de cercetare, închiriere, rata și revizuirea furnizorilor de servicii locale. Aceasta este o listare majoră pe care le puteți permite bolnav să treacă cu vederea, dacă sunteți serios despre creșterea afacerii dumneavoastră.

Disponibil în cele mai multe orașe mari din SUA, această listă generează 8 milioane de căutare lunar. Există patru niveluri de listări care încep cu un profil gratuit, care devine ai început și o mulțime de opțiuni accesibile și resurse pentru a permite afacerii dumneavoastră să crească și să se extindă.

O altă listare online care monitorizează evaluările și recenziile dvs., precum și furnizarea de date cu privire la modul în care clienții interacționează cu profilul dvs, oferind promovare online gratuita.

Acest site vă ajută, de asemenea, să vă ofere o perspectivă suplimentară asupra potențialelor oportunități de publicitate online și offline, precum și oferindu-vă un impuls atunci când vine vorba de obținerea brand-ul acolo.

DexKnows este o aplicație mobilă care permite căutări cu un singur robinet și este disponibilă pentru perifericele Apple și Android. Clienții pot marca preferințele, pot scrie recenzii și vă pot găsi locația pe baza coordonatelor GPS, indiferent unde vă aflați.

Rețelele sociale și directorul de afaceri se gasesc la Foursquare. Acesta permite utilizatorilor să se cazeze folosind harta lor și să ofere comentarii și recenzii despre afacerea dvs., fie pe aplicația mobilă sau orice desktop, laptop sau tabletă. Foursquare are 60 de milioane de utilizatori înregistrați și 50 de milioane de utilizatori activi lunar.

Căutătorii primesc informații detaliate despre evenimente, oferte și afaceri locale relevante pentru fiecare oraș căutat pe Local.com. Această bază de date include peste 16 milioane de afaceri listarea de cod poștal peste tot în SUA la un anumit oraș. Opțiunile premium pentru extinderea ulterioară sunt, de asemenea, disponibile pentru a oferi afacerii dumneavoastră un impuls mai mare.

Directory Critic oferă SEO-friendly articol directoare și conținut web pentru a ajuta ca un link-building de resurse pentru promovarea bunurilor și / sau servicii. Un director general, precum și de nișă și listări director articol sunt incluse în serviciul lor nu cost concepute pentru a vă ajuta să dezvolte o prezență mai puternică motor de căutare pe web.

Milioane de site-uri sunt incluse într-o colecție de directoare web pe Cel mai bun de pe Web (BOTW). BOTW se concentrează pe a face listări atât relevante și unice, astfel încât acestea să atragă utilizatorii discernământ. Mai mult de douăzeci și cinci de milioane de oameni utiliza oportunități locale de căutare cu BOTW pe o bază anuală.

Pentru promovare online si offline în domeniul social media cu aplicația gratuită de partajare a fotografiilor și videoclipurilor, Instagram. Această aplicație este disponibilă pe Apple iOS, Android și Windows Phone, ceea ce îl face extrem de versatil atunci când vine vorba de a fi folosit. Acesta atrage peste 1 miliard de utilizatori activi în fiecare lună și este un loc excelent pentru a oferi oamenilor o introducere în ceea ce faci și ceea ce ai de oferit. Ea nu funcționează pentru fiecare afacere, dar este cu siguranță în valoare de a avea o prezență pe ca acest lucru este cu siguranță va fi unul dintre principalele canale de social media pentru anii care vor veni.

Fiind un expert / lider de gândire pe Quora poate atrage atenția asupra ta și a afacerii dumneavoastră, de asemenea. Quora este o platformă de stil forum cu întrebări de utilizator generate continuu, care sunt cerșit să se răspundă de către experți la fel ca tine. Accesează această audiență foarte largă și versatilă pentru a-ți construi numele și recunoașterea mărcii. A deveni un lider de gândire în domeniul dumneavoastră este un mod sigur de foc de a atrage noi clienti si clienti.

Quora, de asemenea, vă oferă o oportunitate de a crea conținut de calitate legate de nișă dvs., în afara site-ul propriu. Acest lucru este mare, deoarece permite unui public mai mare pentru a citi ceea ce ai de spus.

E-mailurile vizate nu sunt doar gratuite, dar statistic oferă cea mai mare rată de rentabilitate a timpului și efortului depus pentru a le crea și distribui. Trebuie să aveți servicii de promovare online, o listă de e-mail pentru a face acest lucru o tehnică eficientă de marketing, dar există un număr mare de moduri, 80 dintre ele, pentru a construi lista de e-mail și de a face acest lucru în cele mai bune de publicitate gratuită.

Faceți construirea listei de e-mail la fel de importante ca închiderea unei vânzări și începeți să trimiteți materiale promoționale direct clienților și clienților potențiali în mod regulat.

Toată lumea vede fotografia de copertă de pe Facebook și fotografiile de fundal, astfel încât să le poți folosi pentru a face publicitate afacerii tale, prin promovare online facebook. Adăugarea de oferte promoționale, articole noi sau servicii noi la aceste spații de imagine vă va permite să afișați bunurile și serviciile dumneavoastră la o mare varietate de persoane.

Modificările aduse LinkedIn în ultimii ani vă permit să găzduiți, în esență, un blog pe LinkedIn. Acest lucru vă ajută să vă simplificați blogging-ul în prezența dumneavoastră B2B concentrat LinkedIn. Puteți stabili-te ca un expert și, de asemenea, să promoveze ceea ce faci și ceea ce ai de oferit prin intermediul acestor posturi, de asemenea.

Pe lângă postarea regulată de conținut pe LinkedIn, vă puteți alătura grupurilor LinkedIn pentru a vă ajuta să vă conectați și să vă comercializați afacerea. Arătați-vă că fiți un expert participând la discuțiile de grup LinkedIn într-un mod respectuos și bine informat, iar oamenii vor începe să vă caute serviciile.

Guest blogging-ul pe un blog care este strâns legată de ceea ce oferă în bunuri și / sau servicii în afacerea dumneavoastră poate fi o modalitate excelentă de a ajunge la potențialii cumpărători care sunt deja interesați de ceea ce aveți de oferit. S-ar putea avea de a lucra un fel de schimb între tine și proprietarul blog-ul, dar o afacere reciproc avantajoasă este aproape întotdeauna o afacere bună de a face.

Puteți realiza acest lucru, fie prin promovare online si offline, fie prin găzduirea podcast-ul propriu pentru afacerea dumneavoastră sau prin oferirea de a face un interviu pe podcast-uri de afaceri cunoscute, care este legat de ceea ce faci și ceea ce vă oferă. În funcție de nivelul de expertiză în acest domeniu, poți crește rapid o audiență care poate deveni potențiali clienți.

Iată cum: Găsiți podcast-uri care se referă bine la afacerea dumneavoastră și de a solicita interviuri sau de studiu modul în care acestea sunt făcute și începe să găzduiască propria ta.

Deși YouTube are doar puțin peste 13 ani, a avut deja un impact fenomenal asupra ajutării la publicitate și la afacerile de pe piață din întreaga lume. Se estimează că 1,3 miliarde de persoane folosesc YouTube zilnic și aproape 5 miliarde de videoclipuri sunt vizionate zilnic pe această platformă. Vă puteți permite cu greu să ignore acest instrument gratuit de constructii de afaceri.

Așa am menționat cu grupurile Quora și LinkedIn mai devreme, afișarea expertizei dumneavoastră în diferite forumuri vă poate ajuta să dezvoltați o urma de a potențialilor clienți. Pentru a realiza promovare site web cu acest lucru, va trebui să selectați dreptul de forumuri, dreptul de tipuri de întrebări, pentru a evita spam-ul și de a deveni implicat în orice fel de argumente și de a crea un profil atrăgătoare, care va atrage potențialii clienți la site-ul dumneavoastră.

Grupurile Facebook, ar fi grupurile LinkedIn, vă oferă posibilitatea de a conecta persoane care ar putea beneficia de abilitățile, expertiza și serviciile dumneavoastră speciale oferite. Cat costa promovarea pe facebook? Evitați să fiți vînzător în aceste grupuri și permiteți cunoștințelor dumneavoastră să fie ceea ce atrage membrii grupului să vă verifice. Fii respectuos și prezintă-te ca un membru exemplar al grupului pentru a obține cel mai mare succes.

Idei de promovare pe Facebook

Ei spun că o imagine este în valoare de o mie de cuvinte, astfel încât acest lucru ar putea fi o modalitate foarte bună de a obține aceste cuvinte acolo pentru clienții potențiali. Pinterest este ceva de genul un corkboard online. Scopul său principal este de a colecta piese vizuale de multimedia; de obicei, fotografii și imagini. Puteți crea diferite panouri pe care să vă fixați fotografiile și să vă promovați afacerea și domeniul de expertiză într-o platformă de social media foarte largă și puternic utilizată.

Un mai puțin cunoscute social media marcare site-ul care este de a face câștiguri este StumbleUpon. În esență, acest site permite utilizatorilor să „ca” anumite site-uri web, adăugați-le la profilul lor și să le treacă de-a lungul la prietenii și cunoștințele lor. Pentru un mai puțin cunoscut site-ul social media, StumbleUpon are încă o destul de sănătos 30 de milioane de utilizatori regulate gata să StumbleUpon afacerea dumneavoastră și să-l promoveze pentru alții.

Reddit este un site de agregare de știri sociale, care este un pic diferit de site-uri tipice social media. În esență, link-uri, posturi sau imagini sunt prezentate de către utilizatori pentru promovare website și apoi evaluat de către alți utilizatori de pe site-ul. Conținut care câștigă cele mai sus-voturi se mută spre partea de sus a listei Reddit în diferite categorii, oferindu-le un nivel mai mare de expunere. Acest lucru a devenit numărul 3 pe site-urile cele mai vizitate din lume, cu mai mult de 500 de milioane de vizitatori lunar.

Un alt monstru site-ul social media pe care le puteți permite bolnav să părăsească lista de marketing este Google +. Cu peste 2 miliarde de profiluri înregistrate și aproape 400 de milioane de utilizatori activi pe o bază lunară, este cu siguranță în valoare de timpul pentru a găsi o modalitate de a face această platformă gratuită o cale de marketing.

Acest extrem de popular scurt-forma social media are de tone de recurs, precum și un număr foarte mare de utilizatori pentru a accesa. Twitter a explodat în ultimii ani și devine imposibil să ignore această platformă atunci când vine vorba de marketing afacerea ta. Statisticile arată că există aproape 350 de milioane de utilizatori activi lunar pe Twitter pentru a viza cu numele de marcă.

Dacă sunteți maestru la crearea PowerPoints sau afacerea dumneavoastră este bine adaptate la acest tip de prezentare, apoi Slideshare este un site gratuit sociale pe care trebuie să păstreze în minte atunci când vine vorba de marketing. SlideShare prezentări sunt publice, căutate și partajabile de către oricine. SlideShare face prezentările compatibile pe toate formatele de vizualizare.

Cei mai mulți oameni cred că de afaceri mai bine Biroul metode de promovare in turism, ca un loc unde vă înregistrați plângeri cu privire la servicii turistice, înșelătoriilor sau practici de afaceri necinstit, dar există o parte pozitivă a acestei organizații.

Modalitati de promovare a unui produs turistic ajută la promovarea afacerilor acreditate, precum și chiar oferă un director care este căutat în funcție de tipul de afaceri și locația pentru întreprinderile sale înregistrate și acreditate.

Dacă sunteți un membru dintr-o agentie promovare online, atunci va fi capabil să profite de o altă listă director, care este sponsorizat de către acestea. Camera de Comerț listează toate afacerile sale de industrie și locație pe site-ul lor și este o resursă puternică de a avea la îndemână.

Cylex este un director de afaceri internațional, care gestionează 35 directoare pe 5 continente, permițându-vă să vă piață doar despre oriunde. Statisticile arată că directoarele Cylex sunt vizualizate lunar de peste 25 de milioane de utilizatori.

Agentie si servicii de marketing online

Find It Now Directory oferă, de asemenea, listarea în funcție de industrie și categorii de afaceri. Acest site acoperă un spectru destul de larg de afaceri și un număr mare de regiuni, de asemenea.

Find Us Here este un director global de afaceri și organizații comunitare. Acesta include mai mult de 13 milioane de listări în SUA singur și mai mult de 18 milioane de listare la nivel mondial ceea ce face un director destul de solid pentru a ajuta la piață afacerea dumneavoastră.

Un alt director gratuit cu modalitati de promovare online, listarea întreprinderilor de categorie, stat și oraș este Hubbiz. Pe lângă includerea unui număr mare de listări, Hubbiz promovează cele mai populare afaceri la un nivel mai ridicat de vizibilitate pentru a-i ajuta pe cei care fac lucrurile trebuie să crească și mai mult.

Jasmine Directory, nu le alegi, ei te aleg pe tine. Acesta este un director selectiv care poate dura până la 24 de ore pentru a decide dacă să includă afacerea dumneavoastră. Deși acest lucru ar putea părea descurajatoare la început, trebuie să ia în considerare faptul că a fi selectat, de asemenea, ajută pentru a aduce brand-ul la un nivel mai ridicat de legitimitate.

Promovarea online prin inscriere in directoare si cataloage

Profesioniștii locali de tot felul pot promova brand-ul lor pe directorul Thumbtack. Listarea inițială pentru acest serviciu este gratuită, dar există caracteristici și servicii suplimentare care vor costa un pic mai mult pentru a fi implementate.

EZ Local oferă listări de afaceri pentru utilizatorii lor registre, dar, de asemenea, ajută oferi întreprinderilor un impuls în motoarele de căutare, de asemenea. Acest serviciu se concentrează pe a ajuta utilizatorii locali să găsească exact ceea ce au nevoie la nivel local în primul rând.

HARO este un acronim pentru Help A Reporter Out. Prin înscrierea ca o sursă pentru reporteri să vină la ca o resursă de experți, puteți atrage atenția asupra dumneavoastră și afacerea dumneavoastră. Veți primi solicitări sursă la care puteți oferi răspunsuri, împreună cu informații biografice, utilizând acest site.

Dacă sunteți în căutarea de servicii promovare online, de a crește dumneavoastră fizice sau online de afaceri și de a crește prezența dumneavoastră sau, poate, pentru a face doar niște bani online, va trebui să facă uz de exemple de campanii de promovare online, un fel de publicitate pentru a realiza obiectivul dumneavoastră. Chiar dacă nu aveți un buget mare de publicitate sau orice numerar disponibil pentru publicitate, puteți face în continuare simțită prezența pe web, folosind publicitatea gratuită și listele.

Rularea unei afaceri online poate fi dificil, astfel încât aveți nevoie pentru a catarama pentru drumul stâncos. Una dintre cele mai dificile părți este să iasă în evidență din mulțimea de concurenți care oferă produse sau servicii similare. de a promova afacerea online?

Schimbările tehnologice și creșterea economică îi fac pe oameni să treacă la online, așa că devine din ce în ce mai dificil ca niciodată să atragă potențiali clienți. Vestea bună este că strategia bine pregătită vă va face să crească o comunitate online și de a stimula vânzările.

Rețineți că promovarea afacerii online este o muncă constantă, nu o misiune o singură dată. Aici sunt mai multe tactici care vă va ajuta să obțineți mai mult trafic pentru site-ul dumneavoastră și de a converti vizitatorii în clienți.

Pun pariu că ați auzit de multe ori de promovare site pe google gratis, că clasamentul mai bine motor de căutare poate genera mai mult trafic organic, care este egal cu mai mulți clienți. Crearea de conținut vesnic verde vă ajută să vă adresați clienților potențiali și să-i convingeți să cumpere. Acesta se bazează pe poziția dumneavoastră pe piață și crește vizibilitatea pe internet.

Având un blog de pe site-ul de afaceri vă oferă spațiu pentru a partaja cele mai bune sfaturi și informații valoroase despre produsele dumneavoastră. Puteți construi, de asemenea, de conștientizare de brand în acest fel și să stabilească-te ca un lider în industria dumneavoastră.

Puteți promova magazinul online conectându-vă direct la produse sau arătând modul în care articolele sau serviciile pe care le vindeți pot schimba viața clienților dvs. Ideile sunt nelimitate și este de până la tine ce fel de articole veți fi publicarea pe blog.

Obțineți o listă de întrebări adresate frecvent de clienți și utilizați-o pentru a crea conținut care le oferă răspunsurile exacte. De fiecare dată când creați conținut pentru blog-ul amintiți-vă că posturi de calitate blog-ul cu cuvinte cheie industrie vă va ajuta să crească prin creșterea poziției dumneavoastră în rezultatele căutării și rang mai mare decât concurenții.

Promovarea Online prin Optimizare SEO

Dacă nu sunteți sigur ce cuvinte cheie să utilizați, puneți-vă în locul clienților și gândiți-vă ce termeni și expresii ar putea introduce în caseta de căutare. De exemplu, dacă sunteți de vânzare haine, ar putea fi să se potrivească un tricou cu motive cu o jacheta. Puteți crea apoi un ghid cu fotografii hi-res și instrucțiuni și link-ul direct la produsele de pe site-ul dumneavoastră.

De asemenea, cred că despre oaspete blogging-ul ca o oportunitate de a ajunge la un public mai larg. De obicei, vă permite să plasați un link către magazin în bio sau adăugați un link direct în conținutul dumneavoastră. Utilizați marketingul de conținut pentru a le arăta altora că sunteți specialist în industria dvs., dar nu confunda acest lucru cu a fi un agent de vânzări insistent!

Ce poți oferi unui influencer? Puteți solicita o revizuire oferind mostre gratuite ale produsului dvs., puteți sponsoriza un giveaway sau puteți desfășura o campanie sponsorizată. Ideile sunt nelimitate.

De asemenea, vă recomandăm să găsiți spațiu pentru conținutul creat de clienții dumneavoastră. Ar putea fi fotografii, recenzii sau mesaje text partajate de clienți. Îl puteți utiliza pe blog sau pe rețelele de socializare pentru a crește vizibilitatea mărcii, pentru a îmbunătăți dovada socială și pentru a crea încredere.

Este firesc pentru clienții de astăzi pentru a verifica o companie pe social media înainte de a cumpăra ceva de la ea. Acesta este motivul pentru care este esențial să se construiască o prezență pe social media. Popularitatea platformelor de social media este încă pe drumul cel bun, deci este una dintre cele mai bune metode de a vă promova afacerea și de a crește o prezență online.

Începe de la invitarea cercului de prieteni de pe Facebook să aprecieze și să partajeze pagina. Apoi, publicați conținut relevant care încurajează utilizatorii să vă viziteze site-ul. Arată personalitatea brandului tău, interacționează publicul cu fotografii captivante sau videoclipuri scurte, spune povestea mărcii tale și fă utilizatorii să-i găsească valoarea verificând pagina afacerii tale.

Promovare pe Youtube prin videoclipuri reprezentative

De asemenea, poți folosi YouTube sau alte platforme pentru a-ți promova marca. Indiferent de platforma pe care o alegeți, nu vă concentrați numai pe conținutul legat de produs. Creați o poveste relevantă pe care oamenilor le place să le împărtășească. De asemenea, să fie de ajutor și educa clienții, de exemplu, prin furnizarea de tutoriale video cu privire la modul de utilizare a produsului dvs., etc

Principiul numărul unu este de a publica în mod regulat. Acesta promovare magazin online, poate fi o dată pe zi, de trei ori pe săptămână, etc Aceasta depinde cea mai mare parte de cât de mulți adepți aveți și cât de angajat sunt. Dacă credeți că este nevoie de prea mult timp, utilizați instrumente de automatizare pentru a vă planifica conținutul și a-l face publicat automat.

De asemenea, puteți solicita adepților să posteze fotografiile lor cu produsele dvs. Acesta va crește șansele de a ajunge la mai mult audiență și să încurajeze interacțiunea. Mai mult decât atât, plasați butoanele de social media să urmăriți butoanele de pe site-ul dvs.

Platformele sociale oferă, de asemenea, posibilitatea de a utiliza publicitatea plătită, astfel platforma promovare online, încât să puteți ajunge direct la consumatorii care ar putea fi interesați de produsele dvs. Reține că, atunci când dorești să rulezi reclame Facebook, este mai bine să selectezi valori pe baza clicurilor pe site-ul web sau a conversiilor pentru a-i face pe utilizatori să vă viziteze site-ul web.

Publicitatea pentru motoarele de căutare, de exemplu prin Google AdWords, este una dintre cele mai bune modalități de a genera trafic către site-ul de afaceri online. Utilizați anunțurile PPC (pay-per-click) cu înțelepciune pentru a face site-ul web vizibil pentru clienții potențiali. Dacă nu le optimizați bine, ele pot mânca bugetul în cel mai scurt timp.

Consumatorii online așteaptă vânzări și ocazii, așa că utilizați mesajele de e-mail pentru a le promova prin intermediul clienților. Pregătiți oferte speciale și reduceri pentru ca abonații să vă crească audiența și să transforme vizitatorii în clienți frecvenți.

Ce poate ajuta intr-o promovare afacere online, de asemenea, sunt imagini ușor de reținut și de conținut acționată care încurajează utilizatorii să viziteze site-ul dumneavoastră și să cumpere produsele sau serviciile. Utilizați personalizarea pentru a îmbunătăți tarifele deschise.

Trimiteți e-mailuri regulate (săptămânale sau lunare) în baza de date. Acestea pot fi mesaje care anunță sosirea de noi produse sau evidențiind anumite produse. Asigurați-vă întotdeauna că butoanele sau mesajele text se leagă direct către site-ul web al magazinului online.

Pentru a facilita găsirea site-ului web în motoarele de căutare, utilizarea cuvintelor cheie adecvate în numele și descrierile produselor dvs. Faceți ca cuvintele cheie să arate natural în copie și să nu le utilizeze prea mult.

Același lucru vine cu descrieri foto. Utilizați alt tag-uri și titluri de imagini pentru a afișa numele de produse și cuvinte cheie în mod corespunzător în motoarele de căutare.

Nu uitați despre utilizatorii de telefonie mobilă. Site-ul dumneavoastră trebuie să funcționeze bine pe fiecare dispozitiv pe care îl utilizează. Concentrați-vă pe furnizarea de checkout bine concepute – alege o soluție de plată, care va face netedă și ușor de plătit prin intermediul mobil.

Încercați să vă adresați clienților care s-au plâns de produsul dumneavoastră pentru a face tot posibilul pentru a oferi produse de înaltă calitate și o experiență de cumpărături remarcabilă. Poate clientul tău are dreptate! Cere-le scuze și propune o reducere pentru următoarea achiziție. Rețineți că plângerile clienților pot indica ceva ce trebuie schimbat.

Promovarea unei afaceri prin recenzii si recomandari

Comentarii pozitive sunt cele mai bune de publicitate pentru afacerea dumneavoastră, astfel încât să ceară clienților fericiți pentru marturii. Ce se întâmplă dacă unii clienți lasă recenzii proaste pe site-ul dvs.? Vestea bună e că le poți transforma într-o oportunitate. Decideți dacă acțiunea este necesară și reacționați rapid pentru a vă arăta clienților că vă pasă.

Adăugarea unui cadou la fiecare prima achiziție este un magnet client real. Ar putea fi un element mic, ar fi un breloc, sac de cumpărături reutilizabile, sau magnet. Nu uitați să puneți ADRESA URL a magazinului pe gadget. Acesta vine cu un cost, dar veți vedea beneficii pe termen lung.

De asemenea, puteți adăuga cupoane la pachete sau le puteți trimite prin e-mail din când în când pentru a încuraja oamenii să cumpere din nou de la tine. Este bine să furnizați cupoane sensibile la timp pentru a adăuga urgență și pentru a spori nevoia de a cumpăra.

Nu-l ai – de vânzare pe site-ul dumneavoastră construiește de conștientizare de brand și crește credibilitatea în clienții dumneavoastră, dar, de asemenea, vine cu provocări. Utilizați aceste metode și începe promovarea afacerii online pentru a atrage noi clienți și de a face cele actuale dornici de a cumpăra de la tine din nou.

Știu cât de dificil arată atunci când doriți să promoveze online noua afacere. Cu toții am fost acolo. Promovarea unei afaceri online pare un lucru puțin dificil, dar crede-mă, veți găsi că este mult mai ușor după ce următoarele aceste tehnici de promovare a site-ului. Am compilat o listă de tehnici rapide și gratuite pentru a promova afacerea online. Aceste tehnici vă vor ajuta să stimuleze traficul și vânzările.

Ai nevoie pentru a afla care dintre aceste metode de marketing funcționează cel mai bine pentru afacerea dumneavoastră. Deoarece fiecare afacere vizează o audiență și o locație diferite, trebuie să încercați diferite canale de marketing. Odată ce ați început să vedeți rezultate, atunci puteți investi mai mulți bani și resurse pentru a achiziționa mai mulți clienți.

Vă rugăm să păstrați că, în minte progresul lent este încă mai bine decât nici un progres. Deci, păstrați răbdare și să lucreze mai greu pentru a atinge obiectivele.

Acestea sunt moduri de a promova afacerea ta pentru drum liber. Cele mai multe dintre aceste metode gratuite de marketing au lucrat pentru mine și clienții mei. Deci, eu sunt destul de sigur că veți vedea rezultate semnificative după ce următoarele aceste „tehnici de promovare”.

Promovarea pe Facebook si Instagram

Social networking pentru afaceri este distractiv, puteți împărtăși povești din viața reală, evenimente, beneficiile produsului, recenzii de utilizator și așa mai departe și așa mai departe.

Dacă nu ați configurat deja conturi pe toate rețelele sociale majore, atunci ar trebui să o faceți imediat. Începeți să vă promovați afacerea online pe toate conturile sociale relevante. Găsiți oameni în nișa dvs., conectați-vă cu ei. Găsiți-vă clienții potențiali și pitch-le produsul dumneavoastră.

Acestea sunt unele rețele sociale bine cunoscute pe care le puteți utiliza pentru a promova afacerea online. Dacă nu sunteți sigur care dintre acestea ar trebui să utilizați, puteți încerca unele dintre acestea și de a afla care unul este o bună expunere la publicul țintă.

Marketing de conținut este noua tendință, care este de a ajuta multe companii offline pentru a stabili prezența lor pe Internet.

Tuturor ne place să auzim povești grozave. Dacă poți oferi povești bune publicului țintă, poți atrage o mulțime de clienți noi.

Content Marketing Online

Ce este Content Marketing?

Este un concept de marketing care implică crearea și partajarea de materiale online, sub formă de clipuri video, blog-uri, și posturi sociale mass-media. Marketingul de conținut în sine nu vă ajută în mod direct să generați vânzări, ci este destinat să stimuleze interesul unui utilizator în produsele sau serviciile dvs.

Asta e definiția manual de marketing de conținut, dar lasă-mă să-l explice în continuare. Multe branduri folosesc marketingul de conținut online pentru a atrage publicul țintă pe site-ul lor web/platforma de social media, astfel încât să poată converti utilizatorii în vânzări mai târziu.

Deci, prin crearea de conținut util pentru publicul țintă sub formă de posturi de blog, clipuri video, infographics, pdf, podcast-uri puteți ajunge la mai multe persoane.

În prezent, există peste 3,7 miliarde de utilizatori de e-mail în lume, ceea ce înseamnă că numărul estimat de utilizatori până în 2021 este de 4,1 miliarde. De asemenea, e-mail este de 40 de ori mai eficient la achiziționarea de noi clienți decât Facebook sau Twitter.

Ar trebui să configurați un cont pe MailChimp, AWeber sau Persoană de contact constantă imediat. Prin utilizarea unuia dintre aceste servicii, veți putea colecta clienți potențiali prin intermediul site-ului dvs.

Promovare Online prin Content Marketing

Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a configura magneți de plumb pe locuri importante ale site-ului pentru a colecta conduce. După aceea le puteți trimite actualizări săptămânale, noi oferte de reducere, pachete speciale etc. Posibilitățile sunt nelimitate. Iată câteva puncte cheie de reținut atunci când creați o campanie de marketing prin e-mail.

Promovarea conținutului: utilizați e-mailul pentru a partaja conținut relevant de blog sau materiale utile cu perspectivele dvs.

Generarea de clienți potențiali: atrage-ți abonații să furnizeze informațiile lor personale în schimbul unui activ pe care l-ar găsi valoros.

Aici este o listă de cele mai bune servicii de e-mail marketing la prețuri accesibile pe care le puteți alege de la.

Dacă ați stabilit conexiuni cu persoanele potrivite, puteți să vă promovați produsele pe site-ul lor/platformele de social media și să le oferiți aceeași oportunitate.

Trebuie să aflați dacă întreprinderile în nișă sunt deja folosind această strategie sau nu, dacă da, atunci puteți promova folosind la fel ca concurenții dumneavoastră. Concurența de cercetare este o parte esențială pentru a înțelege de nișă.

Caută Influenceri: Adresați-vă influencerilor din industria dumneavoastră pentru a solicita o revizuire a produsului, opinii.

Oaspete Postarea: Puteți promova produsul / serviciile de pe blog-uri în termen de nișă dumneavoastră. Cu toate acestea, un oaspete post trebuie să ajute, de asemenea, de afaceri pe al cărui blog-ul pe care îl publicați.

Publicitate comună: Puteți colabora cu mărcile relevante și puteți lucra împreună pentru a crea o înțelegere. Amândoi puteți promova această afacere folosind diferite platforme de publicitate pentru a ajunge la mai mulți clienți.

Traficul de căutare organic poate oferi afacerii dumneavoastră un nou impuls. Vă poate ajuta să vă dezvoltați audiența, baza de clienți și să vă îmbunătățiți recunoașterea mărcii. SEO este un pic diferit de alte canale de marketing menționate în post. Este una dintre cele mai mari moduri de a promova afacerea online.

Este nevoie de o mulțime de timp și există șanse ca Google poate penaliza site-ul pentru supra-optimizare (nu se întâmplă foarte des, deși).

Pentru a optimiza cel mai bine site-ul pentru motoarele de căutare, există câteva lucruri care sunt foarte importante în SEO. Vă rugăm să citiți acest ghid seo de afaceri mici. Acesta vă va ajuta să urmați un proces pas cu pas pentru a îmbunătăți site-ul seo.

Este una mai complicată. Ai nevoie pentru a trimite e-mailuri personalizate la perspectiva ta pentru a obține oportunități de afaceri. Dacă sunteți bun cu vânzările, va face bine cu email-uri la rece. Acesta este unul de meu favorite ways la spre promote un afacere online.

Începeți să stabiliți o anumită conexiune înainte de a vă prezenta serviciul sau produsul.

Când vedeți perspectivele dumneavoastră interesate, este timpul să le pitch produsul minunat.

Pune-le o întrebare la sfârșitul e-mail.

Cel mai probabil îți vor da un răspuns.

Pe de altă parte, dacă trimiteți e-mail străinilor, e-mailul este posibil să fie marcat ca spam. Nu va fi bine pentru afacerea ta. Tehnici de e-mail explozie de lucru, în unele cazuri, dar pentru cei mai mulți dintre noi, este o pierdere de timp. Un mare marketing poate, cu toate acestea, să primească o mare rată de deschidere folosind tehnica de explozie de e-mail (nici un argument aici).

Promovarea unui produs prin email marketing

Mai întâi trebuie să aduni piste. Pentru că, puteți utiliza directoare locale de afaceri, LinkedIn, Google listarea mea de afaceri și așa mai departe. Trebuie doar să afli un număr de telefon activ al perspectivei tale.

Când ați să spunem un număr stabilit de perspective 50 – 100, puteți începe de apelare. Vei primi o mulțime de respingeri, dar dacă veți continua să o faci, veți afla care dintre script-urile de asteptare rece sunt în cele din urmă de lucru. Rata medie de conversie prin apelare la rece este destul de scăzută.

Ai nevoie pentru a optimiza script-uri de asteptare rece pentru a fi scurt și la punct. Nu irosiți timpul clientului, nimeni nu vrea să fie deranjat de apeluri promoționale mai lungi.

Campanie de email marketing

Există mii de forumuri de Internet și grupuri pe care le puteți utiliza pentru a promova afacerea dumneavoastră. Nu trebuie să-ți vinzi serviciul/produsul direct oamenilor, dar, de fapt, poți ajuta oamenii arătându-ți experiența în domeniu. Răspundela întrebările lor, și, de asemenea, pune întrebările dumneavoastră.

Puteți construi unele relații de afaceri mare folosind forumuri și grupuri de Internet. Aceste conexiuni vă pot ajuta să vă dezvoltați comunitatea online.

Postarea recenta a invitatilor a devenit o necesitate pentru fiecare promotie de afaceri online. Acesta va îmbunătăți autoritatea de domeniu în căutarea Google. Este, de asemenea, o modalitate eficientă de a genera trafic de sesizare.

Deci, în cazul în care ar trebui să vă trimiteți un post de oaspete?

Răspunsul simplu ar fi, va trebui să aflați ce blog-uri publicul citit. A lua legatura cu aceste blog-uri și să le cereți să scrie un post de oaspete pe blog-ul lor.

Oaspete blog post ar trebui să fie de ajutor și bine scris Puteți adăuga câteva backlink nofollow la produsul principal / pagina de servicii (asigurați-vă că pentru a optimiza aceste pagini pentru conversii).

Acesta va aduce unele trafic de sesizare pentru site-ul dumneavoastră. Deci, posturi clienților sunt o sursă de marketing foarte puternic pe care le puteți pârghie și de a stabili brand-ul și de afaceri online.

Dacă nu ați înființat deja un blog pe site-ul dvs., atunci vă lipsesc destul de o mulțime de vizitatori.

Blogging-ul a ajutat multe afaceri online și branduri spune povești și impactul deciziilor lor de audiență.

Este o provocare, iar provocările sunt bune. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a învăța lucruri noi.

Blogging-ul va ajuta la construirea brand-ul online. Mai mult trafic pe blog-ul înseamnă o creștere a gradului de conștientizare a mărcii.

Blogging-ul vă poate ajuta să ajungă la o gamă largă de persoane în cadrul rețelei dumneavoastră și în afara rețelei dumneavoastră. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a construi o comunitate în jurul brand-ul.

Promovarea afacerii tale online prin publicitate platita

Publicitatea este, de asemenea, o metodă eficientă de promovare a unei afaceri online. Cu toate acestea, cele mai multe întreprinderi mici nu își pot permite să-și petreacă o sumă voinic de bani de publicitate pentru a obține expunerea online. Pentru cei care își pot permite, atunci puteți verifica aceste metode de publicitate de top pentru a stimula vânzările online.

Ea are un răspuns mixt în ceea ce privește conversiile, cele mai multe marketing sociale mass-media este un instrument bun pentru a genera conduce pe care le pot folosi mai târziu în campaniile lor de marketing.

Atunci când utilizatorii caută produsul sau o interogare corelată pe motoarele de căutare, Google și Bing le afișează anunțuri. Deci, asta înseamnă că acești oameni au o dorință de a cumpăra sau știu despre costul unui anumit produs.

Pe de altă parte, metode de promovare online, atunci când vezi reclame pe Facebook, acestea nu sunt întotdeauna relevante și nu cred că utilizatorii caută produse pe Facebook. Deci, în opinia mea, social media marketing nu vă va oferi aceleași rezultate ca un PPC o campanie.

De aceea, Facebook a introdus retargeting reclame. Aceasta este o abordare mult mai bună decât afișarea anunțurilor directe.

Motor de căutare de introducere pe piață sau ppc de publicitate poate ajuta afacerea dumneavoastră obține vânzări directe. Este una dintre modalitățile utilizate pe scară largă pentru a promova online de afaceri.

Este scump, optimizare seo magazin online, dar dacă aveți un buget pe care doriți să crească afacerea dumneavoastră sau să spunem un investitor care are bani. Motor de căutare de introducere pe piață este o modalitate buna de a stimula vânzările online și promovarea produsului / serviciului.

Există mai multe rețele PPC, care sunt, de asemenea, populare, precum și ieftine, având în vedere că au scăzut de concurență agenții de publicitate.

Când vine vorba de marketing, nu există un singur canal care să știi dreptul de pariu ar da cel mai bun ROI. Deci, cel mai important lucru este că ar trebui să știi publicul țintă, nevoile și durerile lor.

Dacă vă cunoașteți publicul țintă destul de clar, atunci ar fi mult mai ușor pentru tine să țintești o campanie promoțională pentru ei.

Acum că ai găsit industria, ar trebui să găsești influenceri. Influencerii pot fi un blogger, guru social media, celebritate Instagram, vlogger, YouTuber sau literalmente oricine care are influență în industria în care lucrați.

De cele mai multe ori, dacă vă construi conexiuni cu precizie, atunci nu aveți nevoie să plătească un influencer. Oferindu-le probe de produse sau reduceri sunt, de obicei, mai mult decât suficient.

Ai făcut tot ce poți cu canale de promovare pentru a obține mai multe vânzări la magazinul online? În cazul în care scopul final este de servicii de promovare, pe tot parcursul anului de profit, (și a căror nu este?), atunci ai de gând să aibă de a face mai mult decât trimite un tweet aici și acolo.

Va fi nevoie de muncă constantă și de promovare, dacă doriți clienți regulate, și o parte din care va fi o dorință de a încerca tactici noi, unele care ar putea fi chiar din zona de confort.

Cele mai multe piețe online vă va oferi opțiunea de a organiza vânzări și / sau de a folosi coduri promoționale pentru a ajuta la ademeni cumpărătorii.

Asigurați-vă că pentru a face acest lucru în mod regulat. De la a profita de cumpărături de vacanță (a lua 15% off pentru Ziua Tatălui, 31% reducere pentru Halloween, 50% reducere de elemente selectați pe Black Friday, etc) pentru a oferi pur și simplu oferte mari pentru nici un motiv, la toate, acest lucru va ajuta să vă asigurați că aveți trafic web regulat.

Când deschideți pentru prima dată magazinul web, veți dori să trimiteți un e-mail prin care să îl anunțați în baza de date. Asigurați-vă că se leagă direct de e-mail la magazin.

Odată ce ați făcut acest lucru, începe trimiterea săptămânal (dacă este posibil) buletine de știri care evidențiază produsele cu imagini de mare și convingătoare, dar succint, conținut care se leagă direct la fiecare produs pentru achiziționarea de ușor.

Când aveți vânzări, asigurați-vă că anunțați și promovați-le prin e-mail, astfel încât clienții să poată profita imediat de prețurile exclusive. MailChimp este o opțiune gratuită, ușor de utilizat pentru proprietarii de afaceri mici.

Unele piețe online promovează produsele vânzătorilor lor la baza lor de date masivă de cumpărători prin e-mail marketing, de asemenea.

Și în timp ce includerea produselor tale nu este garantată, vă puteți ridica șansele prin realizarea de fotografii uimitoare ale produselor dumneavoastră și scrierea descrierilor descriptive ale produselor, fără tipografie.

Un blog este mai mult decât o modalitate foarte bună de a stabili ca un lider în industria dumneavoastră, este, de asemenea, o modalitate indirectă de a ajuta la promovarea magazin online.

Strategii de promovare Online in Google

Includeți un link relevant înapoi la magazin în fiecare blog post (fie link-ul de start, pagina de magazin sau link-ul direct la un produs) și asigurați-vă că fiecare blog-ul este informativ și de ajutor. (Nu uitați să se leagă orice imagini înapoi la magazinul online sau un anumit produs prea!)

În cazul în care conținutul nu este puternic, nu este de gând să faci nici un bine. Posturi de calitate blog vă va ajuta să crească afacerea online, cu toate acestea, deci, dacă aveți timp, este un proiect de mare pentru a investi în.

Efectuați o căutare online pentru orice industrie produsele sunt inch (De exemplu, dacă creați lumânări, s-ar putea căuta bloggeri stil de viață și / sau bloggeri care scriu despre bunuri de casă) și apoi ajunge la cele cu cele mai mari următoarele.

Asigurați-vă că pentru a căuta cât de multe comentarii pe care le primesc și cât de mare următoarele lor este pe conturile lor de social media pentru a evalua popularitatea lor.

Când îi contactați, spune-le de ce vă place blog-ul lor (să fie specifice), apoi explica pe scurt de ce te simti produsul ar fi o potrivire bună pentru o revizuire pe blog-ul lor.

Furnizați un eșantion de produs gratuit, și dacă vă puteți permite, oferta de a oferi un alt eșantion pentru un giveaway. Veți primi o recenzie, un cititor va primi un produs gratuit și veți obține o promovare neprețuită direct către publicul țintă.

Guest blogging-ul poate fi o modalitate foarte bună de a ajunge la un public mai mare nu ar avea acces la altfel. Cercetare care bloggeri de top sunt în industria dumneavoastră (a se vedea mai sus), citiți prin posturile lor pentru a vedea ce subiecte scriu în mod normal, și apoi contactați-le despre oportunități de blogging-ul clienților.

Cele mai multe bloggeri vă va permite cel puțin să aibă un link către magazinul dumneavoastră în bio dvs., dar, eventual, poate fi, de asemenea, posibilitatea de a obține unul în conținutul dvs., de asemenea.

Oamenii iubesc un videoclip bun sunt ușor de partajat și pot adăuga profunzime și claritate produselor dvs., precum și îi pot ajuta să câștige popularitate în rândul pieței țintă.

De exemplu, dacă vindeți bentițe pentru bebeluși, arătați părinților diferitele moduri în care copiii lor le pot purta. Dacă există o singură cale, arată doar copii adorabilpoartă bentițe în videoclipuri.

Dacă vindeți bunătăți pentru câini, de ce să nu arătați o mică acțiune în culise cu tine gătindu-le?

Dacă faci îmbrăcăminte, arată accesorii model, spectacole de moda, de cusut, etc

Când ai terminat promovare online gratuita, distribuie aceste videoclipuri pe YouTube (creează-ți propriul cont pentru afacerea ta) și, de asemenea, partajează pe toate celelalte site-uri de social media pe care te ocupi.

Promovare si optimizare SEO Magazin Online

Acum, că Facebook Live este popular, s-ar putea lua în considerare, de asemenea, live videoing demo-uri de produse sau manifestare off unele distractiv în spatele scenei chestii.

Social media este esențială dacă doriți să promoveze magazinul online în mod eficient. Dar, ca și în orice, este nevoie de efort și timp pentru a construi adepți.

În funcție de ceea ce aveți timp pentru (sau dacă puteți delega sarcini pentru oricine altcineva pentru a vă ajuta), veți dori să verificați următoarele site-uri pentru a ajuta la piață magazin dvs.: (Și continuu încercați site-uri noi pentru a da seama ce cele mai bune de lucrări pentru afacerea dumneavoastră.)

Pentru social media marketing la locul de muncă, aveți nevoie pentru a posta în mod regulat. Pentru cele mai multe afaceri, acest lucru va fi cel puțin o dată pe zi, dacă nu de 2-3 ori, în funcție de cât de mulți adepți aveți.

Post imagini ispititoare ale produselor pe care le oferi, împreună cu orice oferte pe care le au întâmplă. Includeți întotdeauna un link direct către produsul specific pentru achiziționarea rapidă de la magazinul online.

Rugați urmăritorii să posteze imagini cu ei înșiși purtând produsele sau folosindu-le în casa lor, în funcție de ceea ce vindeți, cu campanii de promovare online, pentru a încuraja interacțiunea și pentru a vă ajuta să ajungeți în continuare online. Folosind un instrument de programare, ar fi Hootsuite, poate ajuta la a face social media mai ușor de gestionat pentru tine.

Concursurile sunt o modalitate foarte bună de a răspândi cuvântul despre ceea ce ai de oferit,conduce traficul la magazin, și de a crește adepții social media.

Unele site-uri, firma promovare site, au reguli specifice pentru organizarea de concursuri, ar fi Facebook, astfel încât să fie sigur că știți ce sunt înainte de a începe concursul.

Oferiți unul dintre produsele dumneavoastră ca un premiu (sau pune câteva împreună pentru un pachet de premiu) și apoi anunța ți concursul pe toate site-urile sociale pe care le utilizați.

Post despre giveaway de multe ori pentru a încuraja înscrierile (utilizați adresele de e-mail te pentru a construi baza de date de e-mail) și apoi asigurați-vă că pentru a cere câștigătorului pentru a posta o imagine de ei înșiși pe pagina cu premiul lor, odată ce ați expediat-o.

Site-uri precum Facebook și Twitter (și acum și Pinterest!) oferă posibilitatea de a utiliza publicitatea plătită pentru a viza consumatorii potriviți pentru tine. Dacă încercați acest lucru pe Facebook, vă sugerăm să selectați o valoare, ar fi clicuri pe site-ul web sau conversii pe site-ul web, deoarece doriți ca utilizatorii să dea clic pe adresa URL a magazinului online, nu pe pagina fanilor.

Pe Twitter, ai putea încerca folosind „Promovat Tweets” pentru a pieței magazin dumneavoastră. Asigurați-vă că includeți conținut concis, dar ispititor, împreună cu adresa URL, pentru a ajuta la stimularea traficului.

Acesta este unul rapid și ușor. Indiferent de furnizorul de e-mail pe care îl utilizați, ar trebui să aveți o semnătură de e-mail particularizată care include adresa URL a magazinului. WiseStamp face acest lucru simplu și este liber de a utiliza la un nivel de bază.

De la cărți de vizită la pliante și tot ceea ce se întâmplă între ele, adresa URL trebuie inclusă oriunde vă comercialezi afacerea. Nu pleca ți niciodată de acasă fără ceva ce poți preda potențialilor clienți care are adresa URL pe el.

Dacă doriți ca vehiculul dumneavoastră să fie o mașină de promovare non-stop,obțineți-l înfășurat cu URL-ul magazinului și un fel de imagine sau slogan care ademenește trecătorii să-și scoată telefoanele și să caute magazinul.

Dacă aveți o locație fizică, încercați să imprimați ADRESA URL a magazinului pe pungile de cumpărături. Ca clienții transporta saci în jurul, magazinul dumneavoastră va fi obtinerea unor promovare bună.

Dacă aveți bugetul pentru promovare online pret, a lua niște pungi de cumpărături reutilizabile imprimate cu numele afacerii dvs., logo-ul, și url-ul magazin pe ele și să le dea clienților care cheltuiesc „X” suma de bani. De asemenea, puteți face acest lucru cu comenzi online, incluzându-le în pachete.

Includeți un magnet gratuit (care include adresa URL a magazinului, desigur) cu fiecare achiziție, în persoană sau online. În acest fel, clienții actuali nu vor uita de unde au achiziționat și vă pot trimite cu ușurință la prietenii lor.

Setați carduri contra chiar lângă casa de marcat, astfel încât clienții să poată apuca unul în timp ce pleacă. Luați în considerare adăugarea unui cod promoțional sau a unei reduceri pentru cumpărătorii online și direcționați-le către adresa URL a magazinului.

Pop-up este sunt o modalitate ușoară de a promova magazinul online. Puteți pune unul pe ușa locației fizice și în diverse alte locații din magazin și în fereastra vehiculului.

Puteți cere chiar prieteni, familie, și angajații dispuși să facă același lucru. Ca întotdeauna, include ți adresa URL a magazinului.

Cine sunt ceilalți proprietari de afaceri locale în zona dumneavoastră? Dacă nu le cunosc încă, face un punct pentru a merge, agentie optimizare seo. Discutați cu ei și a vedea dacă acestea ar fi dispuși să pună orice pliante sau contra carduri pentru afacerea dumneavoastră în magazinele lor și, la rândul său, face același lucru pentru ei.

Dacă sunteți doar online, vedeți dacă orice întreprinderi care își vând produsele la evenimente locale, piețe ale fermierilor și festivaluri v-ar permite să aveți pliante pe masa lor pentru cat costa promovarea unui site pe google. Din nou, face același lucru pentru ei oriunde te vinde.

Doar pentru că doriți să promoveze afacerea online, nu o locație fizică, nu înseamnă că nu puteți utiliza direct-mail de introducere pe piață în avantajul dumneavoastră.

Cheia aici ar fi de a include o reducere mare, conținut descriptiv, și URL-ul magazinului online pentru a obține cumpărători pentru a vizita site-ul dumneavoastră.

În funcție de cât de pricepută este audiența țintă, ai putea avea un anunt centrat pe codul QR care duce cumpărătorii de alimente direct la adresa URL a magazinului după ce a fost scanat.

Acest lucru ar fi o modalitate rapidă și ușoară pentru ei de a magazin de produse online. De asemenea, poți face un cont de bază dacă nu va funcționa pentru piața țintă care include adresa URL.

De fiecare dată când completați o comandă online, asigurați-vă că se clatine un cupon în pachet pentru a încuraja consumatorul să magazin din nou.

Asigurați-vă că pentru a actualiza mesajul on-hold, astfel încât consumatorii știu că pot cumpăra acum pentru produsele online. Precizați adresa URL încet și scrieți orice cuvinte care nu sunt ușor de înțeles pentru a vă asigura că apelanții telefonului vor avea timp nu numai să noteze adresa URL, ci și să o obțină corect prima dată.

Pune-ți personalul să poarte nasturi și/sau tricouri imprimate pe care scrie „Cumpără-ne online la (introduceți URL aici)” în timpul schimburilor în locația dumneavoastră de cărămidă și mortar, dacă aveți unul și/sau la orice evenimente locale la care aveți o prezență.

Creativitatea are locul său in promovare online afacere, dar acel loc nu este în numele produselor. Trebuie să fii direct și specific cu nume de produse sau clienți nu vor putea găsi produsul atunci când caută exact ceea ce vinzi.

Campanie de promovare Online si Offline

Utilizați cuvinte cheie în numele produselor și descrieri pentru a ajuta magazinul dumneavoastră să se găsească în motoarele de căutare. Pentru a cerceta cele mai bune cuvinte cheie pentru fiecare dintre produsele dvs., puteți utiliza „planificatorulde cuvinte cheie ” disponibil gratuit prin AdWords.

Folosiți aceste cuvinte cheie în fiecare dintre descrierile produselor în mod natural sau, însă, va dezactiva clienții potențiali. Utilizați un singur cuvânt cheie pentru fiecare descriere/nume de produs.

Da-vă fotografiile nume bune, astfel încât motoarele de căutare vă pot găsi. (De exemplu, verde-femei-shirt.jpg în loc de 3929s.jpg) Acest lucru vă poate ajuta să ajungeți la mai mulți consumatori care caută produse precum a dvs.

Google for Retail vă permite să adăugați feed-ul produsului pe site-ul lor, facilitând descoperirea magazinului online de către cumpărători..

Puteți contacta direct piața sau puteți revizui lista de beneficii ale vânzătorilor listate pe site-ul lor web pentru a afla dacă acest serviciu este inclus în magazinul virtual.

Campanii de promovare online (de exemplu, anunțurile cu plată pe clic) de pe motoarele de căutare, ar fi Google sau Bing, pot fi o modalitate excelentă de a genera trafic și conversii pentru magazinul dvs., dar, avertizând, că vă mănâncă bugetul destul de repede.

Asociațiile locale au urmari mari, și în afară de multe alte beneficii, aderarea la câteva în zona dumneavoastră va însemna afacerea dumneavoastră devine enumerate în directoarele lor on-line. Acest lucru poate ajuta la creșterea traficului către site-ul dvs.

Sponsorizarea evenimentelor locale din zona dumneavoastră înseamnă că obțineți promovare pentru afacerea dvs.,în mod normal printr-un link de pe pagina evenimentului și, uneori, prin postări pe rețelele de socializare și alte materiale de marketing. Asigurați-vă că solicitați ca adresa URL să fie inclusă.

De asemenea, poate doriți să întrebați dacă puteți include unul dintre pliante (cu URL-ul dvs.) în orice pungi goody sau handouts.

Word of mouth este un instrument de marketing foarte puternic. Review site-uri ca Yelp, Google Local, și Yahoo Local sunt foarte populare cu consumatorii, și ar trebui să vizeze pentru afacerea dumneavoastră de a avea cât mai multe comentarii pe ele posibil.

Atunci când un client face oferta promovare online, trimiteți-le un e-mail de urmărire, solicitându-le să-și revizuiască experiența cu dumneavoastră pe site-ul de revizuire „x” la alegerea dvs.

Nu le mitui cu lucruri gratuite pentru o revizuire pozitivă; se concentreze pe servicii pentru clienți restante și de transport maritim rapid în schimb și lăsați-vă de afaceri „reputația mare construi organic.

Ce modalitate mai bună de a stimula traficul online decât prin oferirea clienților actuali o reducere sau un element gratuit pentru trimiterea prietenii lor?

Dacă aveți o locație fizică, asigurați-vă că vă actualizați „semnul închis” pentru a spune ceva de genul, „Suntem închiși, dar faceți cumpărături online acum la (introduceți URL)” pentru a încuraja mai multe vânzări pe site-ul dvs.

A face un cercetare pentru o agentie de marketing online, relații cu ce tu a vinde la spre a stabili tu însuți as un expert înăuntru al tău field. Alege metode de promovare a serviciilor, forumuri care vă permit să aveți o semnătură personalizată în partea de jos cu adresa URL și/sau un nume de utilizator care poate fi conectabil. Asigurați-vă că pentru a alege un nume de utilizator care te face să iasă în evidență.

Promovare Online si Offline

Răspunde la întrebări în forum, fără a promova ostentativ ceea ce trebuie să vândă – oamenii vor începe în mod natural să faceți clic pe site-ul dumneavoastră în timp.

Când adăugați în mod repetat valoare la forumuri, deveniți parte a comunității acolo, ceea ce face ca alți utilizatori încredere și valoare ceea ce aveți de spus, și, cel mai important, doresc să afle ce vinde

Pentru un flux constant de idei despre servicii promovare online să vă promovați magazinul, abona la blog-uri de afaceri mici și de marketing care se concentrează pe vânzătorii de e-commerce.

Atunci când sfaturile sunt livrate direct în inbox în fiecare zi, este ușor să înveți modalități noi de a vă ajuta să vă obțineți mai multă expunere și profit.

Ce este nevoie pentru a comercializa online afacerea dvs.? Fără ani de așteptare și ani pentru a muta în sus clasamentul pe SERPs Google, poate un antreprenor obține cuvântul proverbial afară? Există cu siguranță unele modalități de a pieței afacerea dumneavoastră, care va oferi un randament mai bun pe investițiile din timpul dumneavoastră decât altele. Unele va dura săptămâni pentru a pan afară; în timp ce altele vor dura luni și ani.

Indiferent de promovare online metode pe care le alegeți pentru comercializarea afacerii dumneavoastră pe web, atâta timp cât vă asigurați că sunteți adăugarea de valoare de-a lungul drum, și sunteți de punere în aplicare a setului adecvat de obiceiuri de marketing,veți culege în cele din urmă recompensele de munca ta a lungul timpului. Nu se va întâmpla peste noapte. Dar, din nou, nimic nu merită făcut vreodată. Mai jos veți găsi unele dintre cele mai bune metode — atât pe termen scurt, cât și pe termen lung — pentru a conduce acest trafic important către site-ul și paginile online.

În mod clar, cel mai important mod în care puteți de piață online de afaceri este de a construi un blog unde puteți posta și partaja conținut de înaltă calitate, care adaugă o cantitate de peste mare de valoare în mod regulat. Aceasta este cu siguranta o strategie pe termen foarte lung, și nu va achita peste noapte, dar fiecare antreprenor trebuie să înțeleagă importanța de a îmbrățișând această metodă de marketing online.

Nu numai că construirea unui blog demn de remarcat în orice industrie sau de nișă ajuta la conducerea traficului de canale de promovare a produselor in interesul Google, dar, de asemenea, duce la crearea de autoritate. Dacă puteți deveni o autoritate în industria dumneavoastră, veți acumula atenția consumatorilor, mass-media și proprietarii de afaceri deopotrivă. Asta, la rândul său, va bulgăre de zăpadă, construi mai multă autoritate, și în cele din urmă, cantități enorme de vizibilitate și de vânzări.

Dacă sunteți în căutarea pentru a obține unele trafic devreme, și aveți un domeniu destul de nou – mai puțin de 2 ani, cu puțină autoritate construit – ar trebui să lucreze la comercializarea conținutului pe site-uri precum Medium și Quora. Scrieți o bucată de conținut de înaltă calitate pe site-ul dvs. Asigurați-vă că este de cuvinte cheie-centrice, insightful, unic și adaugă o mulțime de valoare. Asigurați-vă că orice vorbiți îi ajută pe oameni într-un fel, formă sau formă.

Odată ce ați făcut asta, scrie un alt articol pe un site ca Mediu sau Quora, asigurându-vă, de asemenea, că este de cuvinte cheie-centrice, servicii de promovare online unice și adaugă o mulțime de valoare. Creați un link din acest articol folosind un cuvânt cheie primar sau relevant înapoi la articolul principal de pe site-ul sau blog-ul.

Aceasta se numește de marketing de conținut, și este cea mai puternică metodă pentru a obține tracțiune pe SERPs Google, în timp ce, de asemenea, ajunge la publicul mare existente prin intermediul acestor site-uri de autoritate, de asemenea.

Promovarea Afacerii prin grupuri de social media

Grupurile LinkedIn sunt o modalitate foarte bună de a vă conecta rapid cu alte persoane din industrie sau nișă pentru a vă răspândi mesajul. Vă puteți promova conținutul prin intermediul grupurilor LinkedIn, atât timp cât nu vă deconectați ca spammy. Cel mai bine este să adăugați valoare unei conversații sau unei discuții înainte de a încerca să renunțați la linkuri.

Grupurile LInkedIn sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a contacta persoane cu care este posibil să nu aveți legături reciproce. Puteți trimite un mesaj oricărui alt membru din grup fără a fi conectat, care poate deveni un avantaj uriaș în funcție de circumstanțele specifice. Partajați actualizări de multe ori în grup și asigurați-vă că rămâneți în centrul atenției fără a partaja prea mult.

Reclamele Facebook, deși nu sunt gratuite, oferă o mare oportunitate de a ajunge la datele demografice potrivite pentru afacerea ta. Atâta timp cât vă cunoașteți bine clientul, puteți utiliza valori precum interese, locație geografică, stare civilă, vârstă și multe altele, pentru a localiza potențialii consumatori pentru a le trimite la pagini de destinație orientate strategic, cunoscute și sub numele de pagini squeeze.

Experimentează cu micro-spends pentru a vedea ce pagină de copiere și strângere de cont primește cele mai bune răspunsuri pentru a arunca consumatorii în pâlnia de vânzări.

S-ar putea să dureze mult timp pentru a găsi amestecul sau rețeta potrivită atunci când vine vorba de publicitate pe o platformă precum Facebook, dar odată ce campania este profitabilă, tot ce trebuie să faceți este să continuați să scalați.

Astăzi, cu puterea tot mai pervading de social media, puteți ajunge instantaneu la droves de oameni din întreaga lume, la un moment dat. Dar știm, de asemenea, că algoritmii și vizibilitatea lucrează împotriva noastră, mai ales atunci când nu avem raza de acțiune a sute de mii sau milioane de adepți.

Pentru a ajunge la acei oameni, avem nevoie de amplificatoare, utilizatori de putere și influenceri pentru a ajuta la răspândirea mesajelor noastre.

Deși acest lucru nu va fi gratuit, acesta vă va oferi acces instantaneu la o audiență largă în nișa specifică, atât timp cât selectați influencerul Instagram potrivit pentru a vă ajuta să răspândiți mesajul.

YouTube oferă o mare resursă pentru promovarea afacerii tale pe web. În timp ce s-ar putea găsi unele frecare la început pentru construirea audienței dvs., dacă vă concentrați pe crearea de tutoriale video utile, în cele din urmă, veți ajunge la o cantitate mare de oameni. Din nou, va trebui să se concentreze pe adăugarea de valoare, fără preocupare de mult pentru generarea de profit.

YouTube este o resursă excelentă pentru tutoriale, deoarece puteți învăța oamenii aproape orice într-un format ușor de înțeles. Fie că partajați ecran pentru a preda o abilitate digitală sau capturați ceva în lumea reală, asigurați-vă că calitatea înregistrării și conținutul general sunt ridicate. De asemenea, asigurați-vă că pentru a picătură un link în interiorul descriere înapoi la conținutul relevant de pe site-ul dumneavoastră.

E-mail marketing este ceva care fiecare proprietar de afaceri ar trebui să fie angajate în, dar nu este ușor feat. Pentru a reuși cu e-mail marketing, aveți nevoie pentru a da ceva departe gratuit în schimbul adresei de e-mail a consumatorului.

Dacă sunteți serios despre colectarea de e-mailuri, ia timp pentru a crea un raport gratuit sau ebook care va ajuta oamenii din industria dumneavoastră sau de nișă. Apoi, dezvolta o relație cu acest consumator prin campanii de picurare-hrănite folosind un sistem ca Aweber, Get Response, Constant Contact sau Mailchimp. Cu toate acestea, nu încercați să vândă la fiecare colț și rândul său, Conectați în primul rând, apoi se concentreze pe vânzare.

Site-uri precum Angie’s List și TripAdvisor oferă o cale pentru aproape orice afacere pentru a ajunge la un public enorm de potențiali consumatori. Aceste site-uri sunt o mare resursă pentru a găsi orice afacere locală, oferindu-vă posibilitatea de a fcace un proiect promovare online, de a avea consumatorii concediu comentarii bazate pe experiențele lor cu compania dumneavoastră.

Dacă vinzi servicii, încearcă lista lui Angie. Dacă vă alocați într-un domeniu legat de călătorie, de ce nu listați pe TripAdvisor? Nu numai că sunt aceste link-uri bune pentru SEO, dar veți avea, de asemenea, acces la un public larg de consumatori care sunt în căutarea de produse sau servicii în industria dumneavoastră sau de nișă. Ia timp pentru a crea o listă bună, și conduce clienții acolo pentru a posta comentarii autentice bazate pe experiențele lor cu tine.

Una dintre barierele care împiedică proprietarii de afaceri și profesioniști deopotrivă este modalitati de promovare a unui produs, adica cea a încrederii. Oamenii sunt reticenți în a avea încredere în companii pe care nu au cunoștințe directe sau cunosc pe cineva care a lucrat cu ei. În mod clar, site-uri ca Yelp poate ajuta cu asta, dar așa poate un site ca Trust Pilot.

Trust Pilot și Yelp sunt special dedicați pentru a ajuta consumatorii să găsească compania potrivită pentru a lucra cu, și crește transparența prin furnizarea de metode promovare site de experiențe ale clienților din trecut cu compania. Aceste site-uri sunt cele mai mari din lume pentru comentarii online și ar trebui să fie de pârghie pentru a ajuta la construirea încrederii cu potențialii consumatori.

Promovarea unui produs sau a unui serviciu prin recenzii

Dacă sunteți în căutarea de a obține un pic de tracțiune cu conținutul dvs., puteți utiliza fragmente bogate, accelerată Mobile Pages (AMP) sau Facebook Instant Articolele (FBIA) pentru a ajuta la unele expunere timpurie. Fragmentele bogate se aplică la o serie de formulare de conținut, inclusiv articole prin caietul de sarcini AMP, afaceri locale, muzică, rețete, recenzii, TV, filme și videoclipuri.

Există wordpress plugin-uri pe care le puteți utiliza pentru fragmente bogate prin intermediul cificări Schema.org lui,împreună cu plugin-uri pentru ambele AMP și FBIA. Având în vedere accentul recent pe mobil de către Google și Facebook, de exemplu, având AMP și articole FBIA vă va oferi un mic avantaj față de cei care nu, creșterea vizibilității pe SERPs și în newsfeeds.

Ajungând la bloggeri populare în nișă dumneavoastră ar putea fi o modalitate eficientă de a pieței online de afaceri, mai ales dacă aveți ceva de valoare pentru a adăuga la unul dintre posturile lor. Dacă găsiți un blogger popular, care de multe ori scrie despre un anumit subiect care se corelează direct la linia de lucru, de ce nu ajunge și căutați modalități de a colabora?

O modalitate foarte bună de a face acest lucru este training campanii promovare online, de a oferi serviciile dumneavoastră ca un blogger oaspete. În mod clar, va trebui să aibă un fundal bun în scris-te, și ar putea fi dificil de a găsi un blog popular dispus să vă permitsă faceți acest lucru, dar ar fi în valoare de o lovitură dacă în cele din urmă asigura un post oaspete.

Mulți oameni au întregul forum-strategie de a posta pentru SEO toate greșit. Ei a lua acolo și drop spammy link-uri, și se întreabă de ce acestea sunt pornit de pe forumuri. Nu poți să faci asta. Dacă sunteți serios despre marketing afacerea online, atunci când nu găsiți un forum specifice industriei, se alăture conversații și adăugați valoare înainte de a încerca să link-drop.

Nimeni nu-i place o persoană care vine în calitate de oaspete nou la un forum și începe spam-ul link-uri. Din nou, trebuie să se gândească la a face cea mai mare cantitate de muncă pentru cel mai puțin inițială a reveni. Adăugați valoare. Discută cu alții. Fă sugestii. Răspunde la întrebări. Adăugați link-ul la semnătura dumneavoastră după câteva posturi sau după regulile forumului vă permit să facă acest lucru, dar nu încercați să directe de oameni la site-ul dvs., la fiecare curbă și rândul său. Nu va merge bine pentru tine dacă faci asta.

Studiile au confirmat că o agentie de promovare online e mai susceptibila de a accepta ceva gratuit decât acestea sunt de a plăti un preț nominal pentru ea. Deci, de ce nu oferă un serviciu gratuit sau un produs pentru clienții dumneavoastră? Poate oferi o consultare gratuită de 15 minute sau un produs entry-level pe care doriți să-l dați.

Orice ați oferi, asigurați-vă că pentru a asigura datele de contact ale clientului, astfel încât să puteți lua legătura cu acestea mai târziu. Dacă sunteți departe oferind un serviciu gratuit, aveți dreptul de oportunitate, atunci pentru a upsell acei clienți la serviciile plătite. Oamenii sunt mult mai susceptibile de a simți ca ei vă datorez atunci când acceptă ceva pentru drum liber, de asemenea.

Dacă rulați o afacere locală și căutați servicii marketing online pentru a atrage clienții din apropiere la o locație de cărămidă și mortar sau care oferă unele servicii profesionale, care este geografic specifice, ar trebui să lista de afaceri pe site-uri locale de listare de afaceri, ar fi Yahoo Local și Google Local.

Google Local este o modalitate deosebit de puternică de a lista și verifica informațiile despre companie, furnizând detalii publice, ar fi adresa companiei dvs. Asigurați-vă că păstrați aceste informații corecte și actualizate.

În mod clar, optimizarea site-ului pentru cuvinte cheie relevante este un aspect important de marketing online de afaceri. Cu toate acestea, singurul lucru de reținut este că, dacă afacerea dumneavoastră este nouă — mai puțin de doi ani — și ați construit foarte puțină autoritate sau conținut, veți avea un timp dificil în clasamentul serps-urilor Google pentru orice cuvânt cheie care este marginal competitiv.

Scopul este de a construi conținut excelent, dar, de asemenea, asigurați-vă că vă optimizați site-ul pe site-ul pe site-ul și off-Page SEO.

În timp ce acest lucru poate deveni o discuție foarte lungă, să acorde o atenție la lucruri ar fi viteza site-ului dvs., uzabilitate mobil, descrieri meta, profil link-ul, nivelul de lectură, citând de surse, calitatea conținutului, insightfulness și așa mai departe. Acest lucru este mai asemănat cu un maraton decât un sprint, asa ca nu te descurajat pe termen scurt, dacă nu vedeți rezultate enorme.

Găsiți ceva ce puteți da mai departe ca și co-sponsor un premiu sau concurs cu o altă companie, promovare site online pentr grup sau profesional în domeniul dumneavoastră. Utilizați instrumente precum LinkedIn și Facebook pentru a conecta cu alte persoane și găsiți o altă companie care își dorește să aibă o minte sau un profesionist dispus să efectueze un premiu sau un cadou cu tine. Ideea aici este de a adăuga din nou valoare în ochii publicului.

Dacă sunteți o autoritate în domeniul dumneavoastră, de ce nu da un discurs la o conferință profesională sau webinar? Desigur, TED Talks ar fi prima sugestie pentru conferințe profesionale, dar ați putea vorbi la o serie de alte tipuri de conferințe sau chiar webinarii desfășurate online.

Când vine vorba de marketing online, webinarii sunt unul dintre cele mai puternice instrumente pentru vânzarea aproape orice la un public extrem de angajat. Și cu cât publicul este mai mare, cu atât este mai probabil să poți să-ți vinzi produsele sau serviciile. Pe termen lung, acest lucru ar da cu siguranță de expunere și vă permit să construiască mai multă autoritate în timp, și este o piesă de portofoliu excelent sau relua element care pot fi utilizate, de asemenea, în special în cazul angajamentelor profesionale vorbind.

Comunicatele de presă nu te vor obține imediat de acoperire mass-media. While niște media professionals voință a voi folos outlets such as Ajutor un Reporter, sau seară cutreiar ă pres release sites such as PR Web,al tău’ posibil nu mergi la a lua orice tip de a instala veste copertă by putting afară un pres release.

Cu toate acestea, un comunicat de presă care este bine scris și are un profil de link-ul sănătos vă poate ajuta marginal cu SEO, dar se poate permite, de asemenea, să comunice știri importante companiei sau evenimente pe care le puteți utiliza apoi pentru a urmări în mod activ mass-media cu prin pr corespunzătoare Canale.

Una dintre cele mai simple moduri în care vă puteți comercializa afacerea online este prin utilizarea unei semnături de e-mail de marcă. Plasați-vă linkurile și orice distincții potențiale pe care compania dumneavoastră le-ar fi primit direct în semnătura de e-mail. Acest lucru ajută la promovarea pasivă a afacerii tale persoanelor cu care ești în contact zilnic.

Promovarea unui Magazin Online prin Strategii de Optimizare SEO

Ar trebui să includeți linkuri de social media și în semnătura de e-mail, împreună cu orice link-uri relevante către piese importante de marketing ale companiei — broșuri digitale sau piese de știri care prezintă compania dvs.

Dacă puteți identifica un buget promovare online, clienții care generează cele mai multe venituri pentru afacerea dvs., puteți să vă scalați vânzările trimițându-le oferte și reduceri suplimentare pentru alte servicii și produse. De asemenea, puteți să vă orientați marketingul online direct către acești clienți dacă utilizează un sistem portal pentru a vă conecta sau dacă sunt urmăriți de cookie-uri.

Există un număr de site-uri de autoritate de domeniu înalt pe care le puteți posta fotografii și videoclipuri pentru a construi un text. Pintrest, Flickr, Tumblr și Instagram vin în minte în primul rând. Folosește hashtaguri și descrieri relevante pentru a clasifica corect ceea ce postezi și urmărește-l pe alții din industrie sau din postările de nișă cu aceste hashtaguri.

Aceasta nu este o tehnică de marketing online, care vă va primi de vânzări instantanee sau chiar de trafic instant. Va dura mult. Dar, atâta timp cât sunteți adăugarea de valoare și sunteți pasionat de ceea ce faci, veți construi că următoarele în următoarele luni și ani. Asigurați-vă că pentru a comenta, ar fi și să se angajeze cu alte persoane de posturi cât mai mult posibil, în scopul de a te acolo la început.

Ai datele, acum trebuie să faci o campanie de promovare online, ceva util cu ea. Începeți prin a configura un cont gratuit cu Mailchimp și începeți să distribuiți acele e-mailuri.

Evitați să fiți prea promoțional și oferiți întotdeauna ceva cu adevărat util destinatarilor. Păstrați e-mailuri regulate, dar nu bombarda, altfel oamenii vor lovi dezabonare mai repede decât puteți spune „marketing digital”.

Ai fi nebun să ignore proliferarea video în ultimii ani. Sari pe bandwagon și începe angajarea în unele video marketing.

Începe prin configurarea unui canal YouTube. Nu trebuie să creați filme hollywood-esque – doar un blog video simplu va face. Dacă ai ceva util de spus, atunci spune-o pe video. De asemenea, face pentru conținut extrem de partajabil, comercializabile metode de promovare youtube pe site-ul dvs., împingeți-l pe sociale, și să includă în e-mailuri.

Promovarea prin PPC sau social-media

Este de la sine înțeles că mass-media sociale este una dintre cele mai valoroase instrumente de marketing acolo. Și e gratis. Gratuit. Cel mai buna promovare magazin online gratis e bine este să nu te înscrii pentru fiecare platformă de social media sub soare, concentrează-te doar pe cele mai potrivite pentru afacerea ta.

Facebook este o opțiune viabilă pentru aproape toate afacerile. Din păcate, cele mai recente actualizări algoritm au făcut mai greu decât oricând pentru întreprinderi pentru a obține vizibilitate în fluxul de știri, fără a plăti. Dar nu ai nimic de pierdut, e promovare online gratuita. Post face actualizări regulate – să fie angajarea și interesant, nu fi prea promoționale, și să fie cu adevărat interesant.

Twitter nu este pentru toată lumea, dar nu transporta o gamă întreagă de beneficii. Este o platformă excelentă pentru a interacționa cu experți și clienți din industrie, deoarece este un loc în care oricine poate vorbi cu oricine.

Răspundeți la feedback-ul clienților, retweet cel mai bun conținut generat de utilizator,și oferă intrare reală la discuțiile din industrie.

Un concurent popular printre platformele de social media, Instagram are o bază de utilizatori din ce în ce mai mare.

Dacă afacerea ta ar beneficia de o prezență vizuală, atunci asigură-te că dedicați timp pentru construirea unui cont de Instagram puternic . Amintiți-vă că este o platformă vizuală,atât de atent curated de conținut care arata uimitor este cheia.

Pinterest nu este potrivit pentru multe companii, dar poate funcționa foarte bine pentru unii. Platforma are una dintre cele mai mari rate de conversie în ceea ce privește conversia browserelor în cumpărători.

De asemenea, puteți genera trafic semnificativ pe site-ul web prin promovare online afacere și puteți afla mai multe despre ceea ce le place utilizatorilor țintă.

Dacă afacerea dumneavoastră este o firme promovare online, asigurați-vă că aveți o prezență puternică pe LinkedIn. Este, de asemenea, un loc minunat pentru construirea rețelei dumneavoastră. Aceleași norme se aplică LinkedIn ca și alte platforme sociale – interacționează cu persoane le relevante și oferă o perspectivă reală.

Promovare sau Strategii de Marketing Online

Scopul de a publica actualizări regulate prin intermediul Google Posts pentru o mai mare vizibilitate în paginile cu rezultatele motorului de căutare. Postarea pe Google permite companiilor să partajeze conținut cu persoane relevante pentru introducerea interogărilor de căutare. Promovare online Google este o modalitate foarte bună de a obține un pic de expunere suplimentare.

Conținutul generat de utilizator (UGC) este un conținut care a fost creat și publicat de fanii neplătiți ai afacerii dvs. Este atunci când cineva iubește produsul sau serviciul atât de mult încât le ia asupra lor pentru a împărtăși experiența lor cu prietenii și familia, de obicei, prin intermediul mass-media sociale.

UGC apare de obicei în mod natural, dar nu există nici un rău în încurajarea acesteia – dacă nu vă întreb nu te! Puteți evidenția cele mai bune postări în fiecare săptămână pe canalele de social media și chiar puteți oferi premii clienților care sunt prezentați.

Rularea giveaways social media este un mod sigur de foc de angajament în creștere și generatoare de noi adepți. Promovare pe facebook nu numai că poate fi un mod frumos de a spune mulțumesc clienților și fanilor existenți, este, de asemenea, o modalitate la îndemână de a ajunge la potențialii clienți noi.

Bine, deci nu este în întregime fără costuri, deoarece va trebui să dea un produs, dar nu este nevoie să cheltuiți bani pe partea de sus a asta. Doar asigurați-vă că urmați toate cele mai bune practici de a rula un giveaway.

Pentru cei care nu sunt familiarizați canale de promovare marketing, cu modul în care funcționează toate, o afacere plătește sau oferă produse gratuite la un blogger sau influencer care are un mare următoarele pe social media. În schimb, influencerul partajează produsul pe canalele lor de socializare. Este extrem de eficient.

Influencerii mai populari pot percepe rate astronomice, dar cei cu urmări mai mici (uneori numiți „micro-influenceri”) au rate ridicate de implicare și sunt adesea dispuși să posteze ceva în schimbul unui produs sau a unei încercări gratuite.

Dacă nu ați făcut-o deja, asigurați-vă că configurați Google Search Console (și, de asemenea, Instrumente de webmasteriBing). Folosind aceste instrumente, puteți vizualiza informații valoroase despre termenii de căutare pe care utilizatorii îi folosesc pentru a vă găsi site-ul web.

Puteți indexa, de asemenea, pagini noi, ceea ce înseamnă că vor apărea în paginile cu rezultatele motorului de căutare mai repede. În plus, asigurați-vă că trimiteți un sitemap XML – ajută motoarele de căutare să acceseze cu crawlere site-ul.

Promovarea Online prin Servicii Google

Actualizați înregistrarea Compania mea pe Google și verificați dacă toate informațiile sunt corecte. Reorganizați imaginile pentru a vă asigura că se afișează numai partea cea mai bună.

Procedați la fel cu listele locale pentru Bing și Yahoo. Este, de asemenea, în valoare de lucru pe construirea de comentarii Google,deoarece acestea vor ajuta la creșterea clasamentului.

Fie că este vorba prin Google, TrustPilot sau pentru o secțiune dedicată mărturiilor de pe site-ul dvs., oamenii au încredere în alte persoane. Va trebui să ceară clienților dumneavoastră pentru aceste, ca oamenii nu le dau foarte des în mod natural.

Asigurați-vă că aveți Google Analytics conectat la site-ul dvs. Este o comoară de date la îndemână și asigurați-vă că pentru a petrece ceva timp obtinerea capul în jurul valorii de toate.

Descoperiți metode de promovare a unei afaceri interacționează utilizatorii cu site-ul dvs., identificați punctele de durere și descoperiți cele mai populare pagini. Cu aceste informații puteți face modificări și îmbunătățiri în cunoștință de cauză și informate ale site-ului dvs.

Google AdWords nu este gratuit. De fapt, e incredibil de scump. Dar dacă se execută deja o campanie PPC, atunci este în valoare de a lua ceva timp pentru a revizui strategia dumneavoastră. Încercați să rescrieți unele anunțuri și să îmbunătățiți scorul de calitate pentru a genera rezultate mai bune.

PR este încă o armă foarte puternic în arsenalul unui marketing. Fără a angaja o agenție dedicată de PR, există unele măsuri pe care le puteți lua pentru a pune în aplicare un pic de PR. În urma orice știri substanțiale sau actualizări, in agentie marketing online, este în valoare de distribuirea unui comunicat de presă ca nu știi niciodată cine poate ridica.

Înscrieți-vă la platforme ar fi HARO (ajuta un reporter afară) și căutați hashtags ca #journorequest pe Twitter, după ați putea fi în măsură să wrangle o mențiune. PR, desigur, merge mână în mână cu link-building pentru SEO.

O parte din marketing online de afaceri este de a stabili-te ca un expert de încredere în industrie și o voce de autoritate. În scopul de a construi această autoritate, să ia timp pentru a contribui la forumuri relevante, blog-uri și discuții social media.

Oferiți o perspectivă cu adevărat utilă și răspundeți la întrebări care sunt puse. Oamenii vor aprecia de intrare și, cu puțin noroc, se va converti într-un client.

Un alt mod excelent de a construi autoritatea dumneavoastră și reputația ca un expert în industria dumneavoastră, este de a voluntar să vorbească la conferințe relevante industrie. Este o modalitate foarte bună de a obține numele personal și de afaceri acolo. Dacă aveți încredere să vorbiți la conferințe, veți avea încredere să oferiți un produs sau un serviciu bun.

Este de la sine înțeles că crearea de conținut ar trebui să fie esențială pentru orice strategie de marketing digital la o agentie promovare online. Dacă nu ați luat deja un blog pe site-ul dvs., atunci nu așteptați o secundă mai mult. fă-o. chiar acum.

Veți fi observat, probabil, că există o sumă deconcertant de blog-uri de pe web despre training promovare online. Deci, nu face ceea ce toată lumea este de a face; să fie diferite, să fie de ajutor și să fie relevante.

La fel de frumos ca blog-ul site-ul dvs., ar putea fi frustrant în cazul în care conținutul cu dragoste artizanale nu este obtinerea de expunere credeți că merită. Mai ales dacă sunteți doar la început, strategii de promovare online, acesta poate fi strivire să-și petreacă ore de lucru pe un articol stelare, numai pentru două persoane să-l citească (probabil mama ta și cel mai bun prieten).

Acest lucru este în cazul în care platforme de blogging, ar fi Mediu,poate ajuta la creșterea expunerii. Trebuie doar să te asiguri că urmezi cele mai bune practici pentru republicarea conținutului pe aceste platforme.

Dacă sunteți întreprindere a unei campanii complete cu sufletul la gură SEO, șansele sunt că sunteți de plată pe cineva să o facă, sau sunteți deja un fluiera SEO, caz în care veți (sperăm) știu ce faci.

Pentru promovare seo, de cercetare de cuvinte cheie este etapa inițială a oricărei campanii SEO și vă poate ajuta să identifice intenția de utilizator și dau seama ce publicul țintă este în căutarea pentru. Ar fi nevoie de mai multe posturi de blog pentru a acoperi acest lucru în detaliu suficient, dar un loc bun pentru a începe este cu acest ghid complet pentru cercetare de cuvinte cheie pentru SEO.

Ia în obiceiul de a scrie un titlu SEO și meta descriere pentru fiecare pagină și post pe care le publica. Aceasta este informația care va fi afișată în paginile cu rezultatele motorului de căutare, așa că trebuie să o faceți cât mai ispititoare și relevantă posibil.

Pe scurt, markup schema vă permite să etichetați conținutul de pe site-ul dvs., în beneficiul motorului de căutare. Acesta ajută motoarele de căutare să furnizeze mai detaliate motor de căutare pagini rezultate.

Deși nu există nici o dovadă că schema de markup îmbunătățește direct clasamentul dvs., se va face listarea mai atractiv, prin urmare, încurajarea mai multe clic-throughs. Și asta nu poate fi decât un lucru bun!

Asigurați-vă că afacerea dumneavoastră este listată în directoare online relevante. Există cele mai populare, ar fi Yell, Yelp și Thomson Local, dar există o întreagă serie de alte industrie sau directoare specifice locației.

Sună complicat, dar e foarte simplu. NAP înseamnă nume, adresă și număr de telefon. Consistența PNA se referă la procesul de asigurare a faptului că toate mențiunile despre afacerea dvs.

Efectuați o căutare rapidă și asigurați-vă că numele, adresa, numărul de telefon și orice alte informații despre afacerea dvs.

În cele din urmă, dacă doriți site-ul dumneavoastră să rang de bine și de a oferi o experiență de utilizator fantastic, atunci acesta trebuie să fie rapid și mobil-friendly. Utilizați instrumente google gratuit pentru a verifica viteza de site-ul dumneavoastră și dacă este sau nu este mobil-friendly. Orice steaguri roșii ar trebui să fie rezolvate cât mai repede posibil.

Dar ar trebui să participe la Black Friday și Cyber luni se ocupă. În cazul nostru, aceste evenimente au condus în mod constant la cele mai aglomerate perioade ale mărcii noastre software în ceea ce privește noile înscrieri ale utilizatorilor.

Atunci când promovarea brand-ul prin oferte masive, ar fi Black Friday, amintiți-vă aceste sfaturi:

Discount-ul ar trebui sa fie suficient de impresionant pentru a elimina orice rezistenta din partea utilizatorului la bord datorita pretului. Un posac de 10% la 15% reducere pur și simplu nu se va reduce.

Sfat: Începede la 35%. Dacă doriți să faceți utilizatorii se simt chiar mai extaziat că le-am marcat o afacere, du-te pentru o reducere de 50% la 70%. Cu cât reducerea este mai semnificativă, cu atât este mai scurtă intervalul de timp în care ar trebui să fie aplicabilă.

Reducerea ar trebui să fie bună pentru o perioadă destul de lungă. Acest lucru este astfel încât utilizatorul va petrece suficient timp folosind aplicația și să fie dependentde ea. Când perioada lor redusă se termină, acestea vor fi mai susceptibile de a continua un abonament plătit.

Dacă oferiți un plan de durată de viață redus, nu oferiți întreaga dimensiune a caracteristicilor. Planul de viață ar trebui să fie funcțional, dar să-l limiteze, astfel încât utilizatorii care doresc să-și extindă utilizarea vor fi obligați să facă upgrade.

Cum arată de fapt o promovare de succes?

Hai să aflăm. Este timpul să aruncăm o privire la cinci dintre cele mai bune tombole de promovare, vot concurs de promovare, fotografie concurs de promovare, eseu concurs de promovare și de sesizare exemple de promovare pe care le-am văzut.

O tombola este cel mai bun tip de promovare pentru a rula atunci când sunteți doar la început în lumea de promovare. Aceasta implică participanții pur și simplu introducerea informațiilor lor pe un formular pentru o șansă de a câștiga un premiu. Este nevoie de puțin efort din partea participanților și vă construiește cu ușurință baza de fani.

O promovare a votului impune participanților să voteze pentru o imagine sau o idee afișată de compania dvs. Ea devine conduce interacționează cu produsele dumneavoastră diferite și de vot pentru favoritul lor, oferindu-vă intuiții în ceea ce potențialul dumneavoastră și clienții actuali doresc sau au nevoie.

Premiul pentru carduri cadou încurajează viitoarea achiziție, în timp ce afișajul produsului permite lui Mark să-și etaleze produsele și să-i facă pe clienți să se gândească la cei pe care îi doresc. Acest tip de promovare poate duce la participanții care achiziționează în cele din urmă elementele pe care le-au selectat chiar și atunci când nu câștigă premiul. De asemenea, oferă lui Mark perspectivă valoroase client în care produsele pe care le-ar putea dori să stoc până pe merge în sezonul de Crăciun.

O promovare foto implică participanții care trimit o fotografie referitoare la o anumită temă. Acesta oferă afacerii dumneavoastră posibilitatea de a obține informații de la concurenți, precum și conținut generat de utilizatori pe care îl puteți utiliza în jos linie ca de introducere pe piață și muniție social media.

Este o modalitate foarte bună de a obține clienții actuali și potențiali care interacționează direct cu marca și industria dvs.

Ca un snowboard și ventilator de sport de munte nu pot ajuta, dar dragoste Sport Chek fotografie exemplu de promovare de mai jos. În primul rând, premiul este ceva ce nu se poate cumpăra. Ei au dat participanților șansa la o oportunitate unică în viață, care este, de asemenea, relevantă pentru brand. Imaginează-ți heliskiing pe o placă Burton te-ai construit în fabrica Burton, destul de al naibii de cool.

Ei au furnizat, de asemenea, premii secundare, care este o idee bună de a încuraja prezentarea. O promovare fotografie este mai mult efort decât ceva de genul o tombole, dar pentru un premiu de această valoare o depunere fotografie nu este o tona de efort.

Cu o promovare foto aveți, de asemenea, opțiunea de a activa o caracteristică de vot. Acest lucru permite participanților să-și încarce fotografia și să o voteze de către prietenii și familia lor, extinzând raza de acțiune a promoției. Dacă rețelele proprii ale participanților nu sunt conștiente de promovare sau de marcă, opțiunea de vot creează mai multă conștientizare pentru afacerea dvs.

Un exemplu de promovare a fotografiilor cu drept de vot poate fi văzut mai jos de la CPRail. Aceasta a cerut participanților să prezinte fotografia lor preferată care implică un tren CP Feroviar sau le la un eveniment CP și apoi a lua rețelele lor de a vota pentru prezentarea lor de a câștiga.

O promovare de recomandare vă permite să vă dezvoltați acoperirea mărcii pe măsură ce fanii existenți se înscriu pentru a câștiga o recompensă, dar pot fi introduse numai după ce au menționat un anumit număr de persoane.

În cazul în care participantul se înscrie în care acestea sunt date un link unic pentru a partaja cu prietenii și familia lor pentru a le obține să intre. Acest URL este apoi urmărite pentru a vedea cât de multe recomandări pe care individuale face și în mod automat le introduce odată ce au îndeplinit cota lor. Acest lucru îi motivează pe concurenți să împărtășească promoția cu propriile rețele, permițând în același timp noi grupuri de persoane să vadă promovarea ta.

Această variație a unei promoții de recomandare de la canale de promovare online, îi face pe participanți să intre pentru a câștiga un pachet de premii din 4 iulie, referindu-se în același timp la prieteni și familie pentru a obține mai multe intrări și șanse de a câștiga.

În timp ce participanții obține mai multe intrări, compania este capabil să extindă ajunge la promovarea la noi rețele de persoane fizice. Ne place modul în care acestea au încorporat tema de vacanță cu un premiu relevant, și a folosit caracteristica de sesizare pentru a crea mai multă conștientizare în jurul promovarea.

O promovare eseu vă permite să solicite participanților să prezinte text-intrări în legătură cu un anumit subiect. Este un format de promovare mare pentru a se angaja utilizatorii și a lua pe ei comunicarea și discutarea unui anumit produs sau idee.

Campanii de Promovare Online

Profesioniștii din domeniul marketingului nu sunt străini de bugete, iar bugetele dictează, în general, tipul de programe de marketing pe care le putem rula. Acest lucru nu este diferit pentru planificarea promoțiilor online, unde trebuie să lucrăm în cadrul bugetului nostru pentru a prezice atât costul de funcționare a promoției (atât costurile de răscumpărare, cumpărarea de mass-media și taxele de agenție), cât și rezultatele pe care ne așteptăm să le vedem.

Campanie promovare online pret – deși nu există nicio regulă dură și rapidă pentru bugetarea pentru o promoție, următoarele numere vor lua probabil în considerare planificarea promoției online:

Dimensiunea audienței țintă – Cât de mare este ținta?

Rata de participare a publicului – Ce procent din public se va angaja de fapt în promovarea ta?

Rata de promovare răscumpărare – Cât de multe vor răscumpăra de fapt, promovarea sau cupon într-un magazin? Folosiți ratele tradiționale de răscumpărare ca referință

Distribuția audienței și costurile media – În timp ce costurile de distribuție a promoțiilor digitale sunt relativ ieftine, dacă achiziționați medii online sau offline pentru promovare, va exista un cost asociat

Taxe de agenție – Cât va costa pentru elementele creative ale promoției, paginilor de destinație, serviciilor de distribuție și răscumpărare ale terților etc.?

Acum se potrivesc toate aceste taxe în bugetul dumneavoastră pentru a determina ce vă puteți permite cu promovarea online.

Publicul țintă este un alt element evident de publicitate și marketing care poate fi complet trecut cu vederea atunci când planifică o promovare. În cazul în care publicul țintă este mame singure cu fii adolescente, apoi face temele pentru a înțelege cât de multe mame sunt în acest segment. Care sunt datele lor demografice? Unde locuiesc? Ce mașină conduc?

Cu cât poți obține mai multe informații despre audiența ta, cu atât șansele tale de a avea o promovare reușită. Utilizați cercetarea de piață existentă sau efectuați un nou studiu înainte de a lansa promovarea.

Ce se întâmplă dacă promovarea ta se întâmplă să apeleze la un public nedorit? Acest lucru va mânca departe la bugetul dumneavoastră și vă va împiedica să ajungă pe deplin publicul potențial.

Poți împiedica acest lucru prin stabilirea de mesaje clare pentru publicul vizat, verificând atributele despre audiența ta înainte de răscumpărare și stabilind instrucțiuni pentru ceea ce face ca o persoană să fie eligibilă să participe la promoție. Deși nu veți putea niciodată să impuneți acest 100%, vă puteți limita riscul fiind foarte clar cu cine intenționați să vizați și să verificați atributele despre public.

Promovare online – Ce înseamnă pentru afaceri?

De ce ar trebui să vă piață online de afaceri?

Dacă nu ați experimentat beneficiile de marketing online prima mana, sunt șanse ca s-ar putea fi toate întrebări importante, de ce ar trebui să vă piață online de afaceri, atunci când există scoruri de alte opțiuni disponibile?

Există mai multe beneficii pentru publicitatea online, care pot fi oferite ca un răspuns la această întrebare; cu toate acestea, avantajele distinctive ale utilizării internetului pentru a vă comercializa afacerea sunt factorii de cost și de impact.

În această zi și de vârstă de concurență gât tăiat, bang mai mult pentru dolar de publicitate este nevoie de oră.

Nu puteți obține doar răspuns uluitor prin utilizarea de marketing online, dar, de asemenea, va trebui să-și petreacă doar o fracțiune din bugetul de marketing pentru a obține aceste rezultate.

Un alt avantaj distinctiv al marketingului online este acoperirea mai mare a campaniei publicitare. Spre deosebire de reclamele TV sau Radio sau chiar Paginile Aurii, unde sunteți facturat de fiecare dată când mesajul publicitar este redat sau trebuie să așteptați ca clientul să vă caute afacerea, cu marketing online, vă presați clienții 24/7.

Atunci când vă comercializați afacerea pe Internet, factorul crucial de luat în considerare este vizibilitatea online a unității dumneavoastră.

Pentru a anunța potențialii clienți despre produsele și serviciile dvs., afacerea dumneavoastră trebuie să fie plasată astfel încât să vă poată găsi cu ușurință.

Cu toate acestea, există milioane de site-uri de vânzare aceleași produse și servicii ca afacerea dvs., astfel încât va trebui să facă site-ul să iasă în evidență pentru a atrage atenția de la segmentul țintă. Pentru a concepe o strategie de marketing de succes, va trebui să înțelegeți, oamenii caută afaceri online.

Cele mai multe idei de promovare pe facebook se bazează pe motoarele de căutare pentru a găsi un serviciu sau un produs de alegerea lor.

Problema este că Google va oferi, de obicei, mii de site-uri web, ca răspuns la o singură interogare, astfel încât în cazul în care site-ul este poziționat pe SERPs va fi vitală pentru succesul campaniei de marketing online.

Există mai multe moduri în care puteți domina motoarele de căutare; puteți utiliza tactici plătite, ar fi campanii PPC sau alege strategii organice care obține site-ul un rang de pagină mai mare și o mai mare vizibilitate.

Tactici plătite sunt cele care necesită proprietarul site-ului să suporte un cost pentru punerea în aplicare a strategiilor de marketing

O altă opțiune este de a plăti un site de revizuire populare sau un blog pentru a vorbi despre produsele sau compania; cu toate acestea, Google nu poate lua prea amabilitate la această tehnică și poate trata ca plătit link-ul de constructii.

De asemenea, puteți utiliza domenii expirate pentru a afișa reclamele; cu toate acestea, domeniul va trebui să fie de nișă specifice pentru a obține orice beneficii reale de la această abordare.

Aceasta este una dintre cele mai controversate forme de pe marketing online; aici plătiți proprietarul unui site web pentru a aproba produsele sau site-ul dumneavoastră.

Cu toate acestea, prin promovare online afacere, motoarele de căutare vă va penaliza în cazul în care constată că sunteți de cumpărare link-uri: Costul pe vedere este cea mai recentă rasă de campanii plătite; în această formă de publicitate, anunțurile video și anunțurile din bara de instrumente sunt plasate în jocuri pe calculator, software și site-uri.

De asemenea, este posibil să plasați anunțuri banner pe Facebook și pe alte platforme de social media; alternativ, proprietarii de afaceri pot înnumerar pe popularitatea anumitor membri prin oferirea de a le plăti pentru a include reclamele lor în mesajele pe care le trimite la prietenii lor.

Promovarea Online – Prima Pagina in Google

În această formă de marketing, metode de promovare servicii agentul de publicitate plătește proprietarul unei liste pentru a include o aprobare a produselor companiei sau un mesaj de publicitate în e-mailurile sale către persoanele din lista sa. Pay per click campanii sunt, în esență, banner reclame care sunt afișate pe diverse site-uri web și chiar Google SERPs.

Proprietarul afacerii nu plătește pentru afișarea reclamei, dar trebuie să plătească de fiecare dată când un vizitator face clic pe anunț, indiferent dacă cumpără produsul.

Google și alte motoare de căutare dragoste de conținut nou și una dintre cele mai simple moduri de a obține cuvinte proaspete este de a utiliza un blog de pe site-ul dumneavoastră.

Alternativ, puteți adăuga, de asemenea, cele două cuvinte de înțelepciune pe alte bloguri pentru a obține un link înapoi.: Utilizați Youtube pentru a oferi videoclipuri informative despre produsele din nișă și de a ajuta pentru a crește traficul pentru site-ul dumneavoastră.

Deși schimburi de link-ul nu sunt foarte evaluat, ele pot da rezultate fantastice. Încercați să luați legătura cu cât mai multe webmasteri în nișă dumneavoastră, după puteți și întreba despre schimbul de link-ul.

Aceasta este o altă ofertă de la Google, care vă permite să vizeze consumatorii locali. Site-ul afișează vizitatorilor informații despre afacerile locale.

Valorificarea puterea de social media pentru a lăsa oamenii să știe despre produsele dumneavoastră este o altă tehnică de marketing gratuit. Va trebui să deschideți un cont cu o platformă populară de rețele sociale și să construiți un mare fan pentru a face această strategie să funcționeze.

Această opțiune poate solicita o mică taxă; cu toate acestea, prin colaborarea cu servicii plătite, va fi capabil să se asigure că comunicatele de presă este afișat pe sute de site-uri.

Dacă știți suficient despre nișă și produse, puteți scrie articole și să le prezinte la ezines diferite pentru a construi link-uri și de a spori în picioare cu motoarele de căutare.

Cu un site web în loc, va trebui acum să vă faceți griji cu privire la traficul de conducere pentru site-ul dumneavoastră. Există mai multe tehnici de promovare site seo care vă pot ajuta să obțineți de trafic; cea mai eficientă, dar simplă strategie este de a oferi conținut valoros.

Da, aceste cuvinte bune încă mai contează atunci când încearcă să atragă clienți. Site-ul dumneavoastră va fi cartea de vizită online, publicitatea și broșura rulată într-una singură.

Deci, dacă doriți să numerar în pe alura imensă a cyberworld, ar trebui să luați legătura cu o agenție de design web profesionale și de a lua tu un site impresionant.

Acestea sunt doar câteva dintre tehnicile de metode si instrumente de promovare a afacerii, de marketing plătite și organice, care pot fi folosite pentru a spori vizibilitatea online și conduce traficul pentru site-ul dumneavoastră și de afaceri.

Dacă sunteți nou în lumea promoțiilor online, poate doriți să începeți cu tehnici gratuite. Pe de altă parte, dacă aveți câteva de introducere pe piață de dolari pentru a rezerva, încercați campanii PPC.

Rapoarte gratuite, disponibile pentru descărcare digitală gratuită pe site-ul sau paginile de destinație, sunt o modalitate foarte bună de a stabili autoritatea și statutul de expert în nișa dvs.

O agentie promovare online arată clienților că sunt grave, reale, și autentice rezultatele obtinute. Și ele vă permit să ofere informații gratuite mare, în timp ce, în același timp promovarea afacerii dumneavoastră într-un mod subtil.

Ați auzit de principiul reciprocității? Este în cazul în care oamenii reacționează la a fi dat ceva de valoare pentru drum liber de sentimentul nevoia de a face ceva pentru cealaltă parte.

În acest caz, le oferiți informații valoroase gratuite într-un raport gratuit și că, împreună cu statutul de expert pe care îl obțineți, le face mai susceptibile de a vă cumpăra produsele plătite.

Desigur, pentru tine costul unui raport gratuit este în esență gratuit. Este timpul dumneavoastră în scris sau asamblarea de conținut pentru raportul gratuit.

Ai putea s-o scrii proaspătă. Sau, dacă aveți un blog sau au scris articole în nișă dvs., ai putea asambla acest conținut într-un raport special, cu editarea după este necesar.

Este important să vă asigurați că raportul gratuit se simte, ca și ar fi o mulțime de informații bune. Dar asigurați-vă că pentru a lăsa perspectiva dumneavoastră doresc mai mult … pe care le dați în produsele dumneavoastră plătite.

Nimic nu poate înlocui vreodată site-ul web. Este o piesă valoroasă de „imobiliare” online pentru afacerea dumneavoastră.

Acesta arată perspectivele și clienții dumneavoastră că sunteți grave … și un site cu aspect profesional te face mai credibil. Știi acele afaceri care au doar o pagină de Facebook gratuit pentru a promova afacerea lor – Sunt sigur că pierd mulți clienți potențiali.

Asigurați-vă site-ul de lucru pentru tine. Puneți o casetă de înscriere în colțul din dreapta sus, astfel încât să puteți captura e-mailul și numele perspectivei.

În acest fel puteți utiliza e-mail pentru a pieței pentru a le mai departe. Asigurați-un splash mare pe pagina de start, prin prezentarea beneficii lor de perspectiva. Dacă aveți o ofertă gratuită, ar fi un ebook, arată că proeminent.

Există noi pachete software care vă permit să prezentați o ofertă gratuită extrem de eficient. Software-ul ca Convertbox vă permite să afișați caseta de înscriere ca o dungă de site, o pop-up sau un diapozitiv.

Asigurați-vă că pentru a actualiza site-ul frecvent, probabil, cu un blog, astfel încât motoarele de căutare să-l caute și post-le mai mare în rezultatele de căutare. Videoclipurile sunt, de asemenea, bune pentru SEO.

Un lucru cheie să vă amintiți este că, în timp ce proiectarea unui site web este important, promovare online gratis ar trebui să ușor de gasit, utilizat și naviga. Nu utilizați grafică sau animații ostentative sau redarea automată a muzicii enervante.

Promovarea unei afaceri pe internet

Ar trebui să fie curat, cu accent pe furnizarea de informații utile într-un format ușor de înțeles.

Dacă poți trimite un e-mail sau o postare pe Facebook , poți crea propriul site web. Software-ul este ușor și intuitiv și sunt furnizate mai multe opțiuni pentru șabloane.

Nu este nevoie de cunoștințe de programare. Și cel mai bun din toate, nu trebuie să plătească unele de fiecare dată când doriți să actualizați site-ul dumneavoastră. Poți s-o faci singur în câteva minute.

Site-urile au trebuit să se adapteze. Aceste zile trebuie să aveți o versiune mobilă – mai mult de jumătate din traficul de Internet este mobil în aceste zile.

Și ar trebui să actualizeze site-ul frecvent cu conținut util nou pe teme legate de nișă de afaceri, deoarece va crește șansele de a apărea mai mare în rezultatele pentru motoarele de căutare, ar fi Google.

Ați scris vreodată un e-mail unui prieten sau membru al familiei sau unei postări pe rețelele de socializare? Apoi, puteți deveni un blogger.

Desigur, eu vorbesc despre utilizarea blog-ul ca promovarea afacerii online. Acesta este un blog care va sprijini obiectivele de afaceri.

Vestea cea mare este că este ușor de a scrie un blog. Nu trebuie să fii un scriitor profesionist. Fii real și autentic. Scrie așa vorbești. Arată-ți personalitatea unică.

Fiind o persoană reală face mai probabil ca perspectivele vor citi blog-ul dvs. și să le transmită prietenilor. Nimeni nu-ți cunoaște afacerea mai bine ca tine. Ai putea scrie despre studii sau tendințe în nișă dumneavoastră. Oferiți ghiduri de utilizare. Listele sunt extrem de populare. Postează fotografii și videoclipuri.

Cu un blog pe care doriți să stârnească conversații și să se angajeze perspectiva dumneavoastră. Prin metode de promovare online fă-i fani… fani care vor răspândi cuvântul și să aducă în mai multe conduce și de vânzări pentru tine.

Asta e publicitate gratuită – nu poate obține o rentabilitate a marii neunite mult mai bine decât asta.

Blogging-ul este de fapt o formă de social media în multe feluri. Acesta poate avea un impact mare în afacerea dumneavoastră în mai multe moduri.

Se poate stimula SEO dumneavoastră … și, ca rezultat de trafic pentru site-ul dvs. În mod regulat postat de conținut atrage ochii de motoare de căutare.

Postarea consecventă va crea, de asemenea, o conexiune între tine și perspectiva. Ajung să te cunoască ca pe o persoană reală.

Posturi regulate arată perspectivele că sunteți o persoană reală și puteți prezenta statutul de expert în metode de promovare turistica sau in nișă dumneavoastră. Ați văzut această temă destul de mult în acest articol – care ar trebui să vă dau o idee cât de important este.

A se vedea, de asemenea: să crească publicul blog-ul și de a face mai mulți bani.

Promovare fara o Agentie Marketing Online

Oferirea de informații valoroase gratuit păstrează perspectiva dumneavoastră angajat cu afacerea dumneavoastră și care doresc mai mult … sub formă de produse plătite.

Există o mulțime cursuri de promovare online de pe blog-uri. Un bun blog post poate merge virale și să fie răspândite în jurul web. Și asta înseamnă mai mult trafic pentru a vă online de risc dar și mai mulți clienți potențiali. Un blog face mai ușor pentru perspectivele de a ajunge să înțeleagă problemele din nișă, puteți rezolva problemele lor.

Design-ul site-ului dumneavoastră ar trebui să fie actualizate la fiecare câțiva ani. În cazul în care acest lucru sună prea des pentru tine, atunci ar trebui să știți că avansurile web la o rată alarmantă, și dacă nu sunteți revigorant stilul, atunci va începe să arate ca nu știi ce faci ca un proprietar de afaceri.

Dacă aveți un magazin, v-ar aștepta într-adevăr an după an înainte de a atinge până vopsea exfoliere, curățarea semne și ferestre, și de stabilire a ușii scârțâit?

În industria web se recomandă să actualizeze un site web la fiecare doi ani. Acest lucru este mare, dacă vă puteți permite, dar dacă nu, lăsându-l un alt an va fi, de obicei, bine.

Optimizarea conversiilor este cu totul altceva pentru care proprietarul mediu al afacerii ar trebui să înțeleagă elementele de bază ale.

O conversie este atunci când un vizitator ia măsuri într-un mod pozitiv, ar fi completarea formularului de contact, descărcarea ceva, sau achiziționarea unui element datorita unor canale de promovare online.

Nu va fi un număr foarte mare de modificări pe care le puteți face la site-ul dvs., pentru a crește exponențial cantitatea de conversii de pe site-ul dumneavoastră.

SEO: Optimizarea motoruluide căutare . Sunt sigur că cei mai mulți dintre voi va fi conștient de ceea ce înseamnă acest lucru, dar pentru cei care nu, imaginați-vă site-ul este pe pagina 99 de Google, atunci când cineva este în căutarea de elemente sau servicii pe care le vinde

Dacă vorbești cu 10 profesioniști despre SEO, ei vă va spune că, deși poate dura un timp, este întotdeauna în valoare de ea pe termen lung.

Alegerea platformei (platformelor) potrivite este importantă deoarece nu doriți să vă răspândiți prea subțire atunci când postați conținut nou – uneori diferit – și ținând pasul cu toate comentariile.

Ca și în toate site-urile de mai jos, cheia este de a posta ceva în mod regulat și să facă uz de hashtags.

Hashtagurile sunt cuvinte pe care le-ai folosi pentru a descrie ceea ce scrii, astfel încât utilizatorii să te poată găsi mai ușor.

Acest lucru este mare pentru „dovada socială”, în cazul în care oamenii sunt influențate de a vedea alte persoane de cumpărare de la aceeași companie.

Pentru a crea conținut pentru rețelele de socializare, încercați un site precum canva.com unde facilitează generarea de imagini și includerea șabloanelor pentru majoritatea rețelelor sociale pentru promovare online facebook.

Dacă sunteți B2B, de vânzare în principal pentru întreprinderi și profesioniști, atunci ar fi înțelept să facă uz de linkedin dominantă site-ul pentru rețea cu aceste tipuri de oameni.

Toată lumea știe despre Facebook, și cele mai multe sunt deja pe acolo. Dar ești conștient de modul în care să-l folosească pentru afacerea dumneavoastră?

79% dintre oameni folosesc Facebook online, iar 76% dintre adulți folosesc Facebook zilnic, așa că merită să fii undeva când oamenii merg mereu.

Nu-ți folosi profilul personal înacest scop, Facebook îți permite să creezi o ‘Pagină’ pentru afacerea ta pentru a-ți păstra viața personală, personală.

Pentru a-ți crea propriul serviciu, vizitează www.facebook.com/pages/creation unde ți se va solicita să creezi o Pagină pentru afacerea sau marca ta sau o comunitate sau o persoană publică.

Aici vei alege opțiunea de afaceri și vi se va solicita să completați câteva lucruri, ar fi numele afacerii dvs., împreună cu încărcarea unui logo.

Chatbots – prescurtarea de la robot de chat – sunt fierbinte pe Facebook chiar acum, și vă permit să vorbesc cu potențialii clienți, fără a fi de fapt acolo pentru a scrie nimic.

Ai putea fi confundat cu gândire am pășit în viitor, fiind parte din metode de promovare a produselor, dar ele sunt destul de ușor de configurat și într-adevăr sunt utile pentru a răspunde la orice întrebări comune oamenii au de obicei despre afacerea dumneavoastră înainte de a vă permite să sari în pentru mai multe informații.

Cei mai mulți utilizatori aici sunt 18-34 și le-a explodat într-adevăr în popularitate a lungul anilor pentru a deveni un rival serios pentru Facebook.

Șapte din zece hashtag-uri de pe Instagram sunt de marcă, ceea ce arată cât de mult efort de pun companiile pentru a crea conținut pentru această rețea.

Folosind hashtag-urile potrivite și interacționând cu conținutul altor persoane, puteți construi rapid și ușor o expunere excelentă, motiv pentru care este perfect pentru startup-uri. Dar va funcționa bine și pentru companiile consacrate.

Încercați să utilizați telefonul și descărcați aplicația atunci când creați și gestionați profilul, deoarece nu este ușor să publicați conținut pe un computer. Ei chiar nu doresc să fie o experiență de telefonie mobilă.

Există 369 de milioane de utilizatori activi lunar twitter din 2018 și 81% dintre mileniali verifică Twitter cel puțin o dată pe zi. Deci, nu este o platformă pentru a respinge fără a încerca.

Tweeting este procesul de a trimite un mesaj pe Twitter, dar trebuie să fie sigur despre ceea ce scrie, deoarece nu se poate edita mesajul ca tine poate pe alte rețele sociale, ștergeți doar și re-scrie.

Twitter este perfect pentru informarea oamenilor de piese scurte de informații, ar fi o vânzare, sau un eveniment. În general, informații care ar fi utile pentru persoanele cărora le place afacerea dvs., și mare pentru schimbul de link-uri către pagini importante ale site-ului dumneavoastră.

Acesta poate fi folosit pentru mesaje mai lungi, de asemenea, mai ales acum că au crescut limita, dar nu este încă un loc pentru eseuri.

Dacă nu sunteți îmbrățișând video în compania dumneavoastră, atunci esti cu adevărat lipsesc. Este cea mai dorită formă de digerare a conținutului, deoarece este mult mai plăcută decât citirea unei cantități nesfârșite de text sau defilarea prin un număr mare de imagini.

Pentru a ilustra acest lucru, în 2016 YouTube a spus că are peste un miliard de utilizatori, ceea ce înseamnă aproape o treime din totalul persoanelor de pe internet. Și, potrivit Omnicore, în 2018, aproximativ 5 miliarde de videoclipuri YouTube sunt vizionate în medie în fiecare zi.

Apăsarea butonului „Partajare” de pe un videoclip vă va prezenta aceste opțiuni în care puteți copia adresa web dacă utilizați WordPress sau puteți accesa codul de încorporare pentru alte tipuri de site-uri web apăsând butonul „Încorporare” de mai sus.

Trei sferturi dintre companii sunt de acord că e-mailul oferă „excelent” rentabilitatea roi „bună” și conturile de e-mail active sunt așteptate să atingă 5,6 miliarde până în 2019.

Deci, din nou, sunteți într-adevăr lipsesc dacă nu sunteți profitând, și este mai ușor ca niciodată pentru a trimite campanii de e-mail, chiar și pentru un începător.

Dacă vindeți produse online, de exemplu, puteți trimite automat un e-mail celor care abandonează casa de plată înainte de a plăti pentru a le reaminti că nu au terminat procesul sau chiar să ofere o reducere pentru a asigura cu adevărat vânzarea.

Alternativ, e-mail-le despre alte produse pentru un up-vinde sau cross-vinde odată ce au achiziționat, pentru a crește veniturile chiar mai departe.

Cu un plan bine gândit de promovare site google, puteți sta aproape pe spate și conta de vânzări în timp ce se concentreze pe obținerea de vizitatori mai mult prin publicitate.

Anunțurile digitale sunt extrem de eficiente în generarea de noi afaceri pentru metode si tehnici de promovare a unui produs în mâinile potrivite.

Problema este, toată lumea crede că pot crea o pereche de anunțuri și de a atinge un mare succes foarte repede. Aceasta este o concepție greșită comună.

Este posibil să vedeți din instrumente de promovare online, unele rezultate, dar fără mai multe cunoștințe despre funcționează, veți scărpina doar suprafața potențialului său real.

Tehnici si idei de promovare pe Google si Facebook

Facebook și Google oferă o modalitate de a obține un succes imens, dar ele fac să pară mult mai ușor decât este de fapt.

Facebook face să pară că poți doar să „stimulezi” ceva ce ai postat și vei fi, în timp ce Google oferă sume generoase de bani gratis pentru a începe.

Devine și mai util atunci când plasați codul pixelului său pe site-ul dvs. Apoi, veți putea viza persoanele care v-au vizitat site-ul cu anunțuri separate – ar fi reduceri sau oferte speciale – pentru a le atrage în cumpărare.

Anunțurile de pe Google sunt, de asemenea, afișate persoanelor cu un tip complet diferit de intenție. Acestea sunt persoane care caută în mod activ canale de promovare offline, ceva de care au nevoie, mai degrabă decât doar navigarea conținut de la prieteni și familie.

Angajarea unui profesionist este alegerea evidentă în cazul în care bugetul se va întinde, deoarece acestea vor fi în măsură să vă uimească cu rezultatele.

Înregistrarea unui videoclip este încă o opțiune – nu trebuie să fie demn de Oscar pentru a efectua bine pentru tine. Iluminare bună și o mână de echilibru poate face minuni.

Exersează-ți replicile și continuă să încerci, înainte să-ți dai seama, vei avea ceva de care ești mândru, care îi va face pe oameni să stea mai mult pe site-ul tău web.

Atunci când te gândești să-ți promovezi afacerea sau brandul, atunci există o serie de moduri în care poți căuta marca și afacerea ta. În promovarea afacerilor, „lucrurile mici contează cel mai mult” – un exemplu clasic care a salvat odată metode de promovare a unui produs, este prin utilizarea stele cheie și senzațional pretinde de a utiliza marca.

Am câteva moduri enumerate aici, cu toate acestea eu nu spun că am aici inovatoare și niciodată nu a încercat înainte de idei, mai degrabă am de lucru pe timp testate idei, aplicate intr-o agentie servicii seo, care nu va eșua tine, care ar putea include multe dintre aceste idei pierdute.

Un titlu de cuvinte cheie bogat cu doar 5 la 8 cuvinte a fost întotdeauna mod de netrecut pentru a obține produsul observat. Titluri de lungă durată poate arata bine și să aducă în grămezi de informații, dar le puteți scuti de titlu sau rezumat. Deci, aduce în titlul dumneavoastră toate tag-uri de cuvinte cheie bogate, care va ajuta motorul de căutare pentru a prelua pagina de produs de fiecare dată.

Ei bine, acesta este un obicei bun pentru a scrie o etichetă META a produsului, servicii și întreprinderi prospere. Eticheta META va include scurte descrieri care vor hyperlink titlul articolului în rezultatele căutării. META tag-uri sunt două până la trei linii de descrieri, care va descrie întregul conținut de pe pagina web folosind principalele cuvinte cheie primare și secundare, făcând astfel articolul mult mai ușor să fie preluate de crawlerele motorului de căutare.

Când sunteți scris de revizuire a produsului pe blog-ul dvs., a se vedea la faptul că, acestea sunt optimizate pentru motoarele de căutare și sunt îmbogățite cu cuvinte cheie și de conținut. Dar așteptați nu face să arate spammy, ca oamenii urăsc cele. La urma urmei, vindem oamenilor și nu păianjenilor.

AdWords este una dintre modalitățile proeminente de a promova afacerea online. Acestea vin cu costul pe care îl plătiți pe clic sau pe baza afișărilor anunțurilor. Este de până la tine pentru a decide modul, mi-ar socoti merge pentru clicuri.

Aceasta este din nou una dintre cele mai bune moduri de a promova afacerea online. Affiliate marketing se face prin furnizarea de link-uri către editori să le folosească, care, la rândul său, vor fi plătite pentru fiecare vânzare unică pe care le fac, și trimiterea lor face, și așa mai departe.

Astfel, afacerea dumneavoastră va fi promovată pe scară largă prin intermediul acestor servicii online.

Utilizarea postere și panouri de nume pe vehiculul dumneavoastră este una dintre cele mai bune moduri de a promova afacerea dumneavoastră în întreaga zonele locale și din apropiere la masa largă publice, care de multe ori nu reușește să observați afacerea dumneavoastră prin intermediul online.

Puteți lăsa, de asemenea, site-ul dumneavoastră pe bord nume. În acest scop, aveți nevoie pentru a păstra adresa site-ul scurt și dulce, astfel încât acesta va fi ușor să vă amintiți și va crește numărul de vizitatori și, probabil, clienții pentru afacerea dumneavoastră.

Dezvoltarea afacerii prin Strategii de Promovare

Fă o pagină separată facebook fan pentru afacerea ta online și păstrează-l actualizat, astfel încât să știi ce le place clienților și utilizatorilor finali despre tine, produsul și serviciul tău.

Mai mult decât atât, acestea sunt cele mai bune locuri pentru a efectua concursuri, sondaje, sondaje și să dea aways pentru proces cu feedback-ul și sunt mult mai ușor de a promova afacerea dumneavoastră în mod eficient.

Nu uitați niciodată să utilizați Twitter ca aceasta este una dintre cele mai bune moduri de a pieței online, produsul online, știu că mulți fac vânzări decente folosind Twitter.

Cel mai bun mod de a pieței este de a marca tot felul de corespondență și comunicare cu numele de brand. Unele dintre multele moduri în care vă puteți promova marca vor include materiale tipărite electronice, ar fi e-mailuri, pamflete, cărți de vizită, facturi, propuneri, rețele sociale, comunicate de presă și site-uri de rețele, care se vor conecta la site-urile web.

Scrie articole, știri și comunicate de presă despre serviciile de afaceri și produse în blog-uri și site-uri web deținute de alții, care va crește vizibilitatea generală și credibilitatea produselor, serviciilor și, prin acestea, în cele din urmă promovarea afacerii dumneavoastră.

Puteți îmbunătăți, de asemenea, numărul de vizitatori și clienții probabil online, lăsând un link în posturile de clienți. Acest lucru va crește cu siguranță valoarea de brand, de asemenea.

Uneori, logo-urile și imaginile rămân în inima clientului dvs. Acesta este un mod sănătos pentru tine de a promova afacerea ta.

Există mai multe tipuri de buletine informative de e-mail pe care le puteți trimite clienților. Totul depinde de afacerea în care vă afisați și de conținutul pe care îl creați.

Trimitem buletine informative lunare tematice clienților noștri. Scopul lor este de a educa clienții într-un anumit subiect. Eu sunt responsabil pentru ei, așa că sper să-ți satisfacă așteptările.

Avem parteneri Buletine de știri care ajuta filialele noastre, revânzători și experți să înțeleagă produsul nostru mai bine și să le dea sfaturi cu privire la modul de a promova cu succes.

Avem, de asemenea, Blog Buletine pe care echipa noastră de conținut prețios trimite de fiecare dată când vom publica un nou post.

Indiferent de newsletter-ul pe care îl decideți pe care doriți să mergeți cu, planul de a le trimite în mod regulat. Acesta va ajuta cititorii să se obișnuiască cu ea. Și poate într-o zi vor aștepta să-l obțină.

E-mail marketing este o modalitate foarte bună de a păstra legătura cu clienții și cititorii regulate. Rețineți că 91% dintre consumatori își verifică e-mailul în fiecare zi.

De asemenea, pe o bază de zi cu zi de consum interacționează cu aproximativ 11 branduri prin e-mail (în comparație cu 9 branduri prin intermediul Facebook, și mai puțin de 8 branduri prin intermediul Twitter).

Afacerea ta nu va încăpea pe toate canalele de social media. Înainte de a configura orice conturi de social media, gândiți-vă de ce doriți să le aveți. Apoi, a veni sus cu dreptul de strategie social media și să se concentreze pe furnizarea de conținut mare.

Iată vă puteți utiliza rețelele sociale pentru a vă promova afacerea online:

Partajarea expertiza dumneavoastră – post fapte puțin cunoscute, cel mai bine într-un mod ușor și amuzant. Puteți face, promovare online gratuita de asemenea, sub formă de întrebări și de a oferi ceva la prima persoană care le răspunde corect.

Pune întrebări de pornire conversație – în acest fel vă hrăni relațiile cu clienții dumneavoastră. De asemenea, începi o discuție, ceea ce crește șansele de a ajunge la oameni noi care îți urmăresc clienții.

Tehnici de Promovare Online si Optimizare Afaceri pentru Motoare de Cautare

Nu postezi informații despre actualizarea produsului pe Instagram cu o ilustrație de caracteristici. Ai pus mai degrabă o imagine a unei echipe fericite care a terminat unele rău-fund de proiect și informații de actualizare a produsului merge la Twitter și Facebook.

Urmați unu-în-șapte regulă – am scris că ar trebui să posta lucrurile altor oameni pe social media de mai multe ori deja. Recent am aflat despre „regula unu la șapte”.

Aceasta înseamnă că doar unul din cele șapte posturi pe care le publicați ar trebui să promoveze afacerea dumneavoastră.

Restul de șase se pot concentra pe partajarea de conținut valoros, inclusiv postări din comunitate. Evident, vă puteți promova afacerea în alte posturi, dar nu direct.

Ei bine, în primul rând aveți nevoie pentru a avea clienți fericiți. Apoi, trebuie să-i încurajeze să vorbească despre experiența lor folosind produsul sau serviciul.

Încurajarea clienților este foarte importantă. Și nu e nimic în neregulă cu asta. Uneori, clienții doar uita sau nu au motivație suficient să vă lase o revizuire doresc.

Chiar dacă am crea articole pe o bază de zi cu zi, nu am scrie câteva propoziții recomandând serviciul său.

Cred că am vrut de revizuire pentru a fi perfect și o dată ce am creat-o în capul meu, m-am gândit oamenii nu mă va crede oricum.

În mijloace si metode de promovare a serviciilor turistice, pot spune că vorbesc despre acest ghid turistic destul de des, ori de câte ori vorbesc cu oamenii despre călătorii.

Eu spun despre ceea ce o zi de neuitat am avut cu acest ghid de metode de promovare a produselor alimentare și am recomanda-o pentru oricine.

Fiecare din firme de promovare online are comunități online care își împărtășesc cunoștințele, experiența și sfaturile. Ar trebui să te implici. Te poți alătura unor grupuri de experți pe LinkedIn sau să postezi în comunitățile Google+.

Pe lângă postarea conținutului, puteți contribui și răspunde la întrebările altor utilizatori. Este vorba despre crearea de rețele.

Dacă vă decideți să faceți acest lucru, poate că nu veți aduna la fel de mult trafic pentru site-ul dvs., dar puteți deveni un membru bine cunoscut al grupurilor și să fie percepută ca un expert în domeniul dumneavoastră.

În acest fel vă promova pasiv afacerea prin punerea unui link în semnătura sau BIO și vă menționăm-l numai atunci când contextul este adecvat. Acesta vă ajută să construiască credibilitatea în rândul utilizatorilor online.

YouTube este o modalitate gratuită și ușoară de a distribui videoclipuri promoționale. Dar dacă nu veți promovare youtube unde se poate crea o reclamă virală, ar trebui să vă concentrați pe publicarea conținutului valoros pe care utilizatorii doresc să îl vizualizeze în locul anunțurilor.

De exemplu, pe contul De Youtube al Livechat, pe lângă videoclipurile promoționale care explică modul în care funcționează LiveChat, puteți găsi poveștile clienților noștri în care explică modul în care LiveChat i-a ajutat să-și desfășoare activitatea.

În timp ce toate punctele de mai sus tratate despre tine ajunge direct la clienții și cititorii dvs., SEO este de a face tot ce puteți, astfel încât clientul potențial vă poate găsi ei înșiși.

Se pare că unele companii o fac. Dar acum știu ce seo adevărat este de aproximativ. Și dacă cineva reacționează negativ la SEO cred că ar putea fi pentru că companiile lor nu o fac bine.

Pentru mine, SEO este despre pregătirea de conținut pe care cititorii doresc să găsească. Și dacă SEO se face bine, funcționează pentru afacerea dumneavoastră, fără a vă ridica un deget.

În timp ce pregătirea de conținut de pe site-ul dvs., trebuie să păstrați în minte ce cuvinte cheie sunt legate de afacerea dumneavoastră și industrie.

Nu în ultimul rând este cuvântul de marketing gura, care este întotdeauna în valoare de menționat. Când vă dezvolta relații cu clienții dumneavoastră și să le facă fericit cu serviciul dvs., ei vor face marketing pentru tine gratuit.

Dacă sunteți antreprenor, promovarea afacerii dumneavoastră în fiecare zi poate fi: îmbunătățirea produsului, partajarea de noi upgrade-uri și actualizări și menținerea relațiilor cu clienții.