Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/cazarero/calatorprinromania.ro/wp-includes/formatting.php on line 4803
data-elementor-type="wp-post" data-elementor-id="16" class="elementor elementor-16" data-elementor-settings="[]">

Despre CalatorprinRomania.ro

Calator prin Romania? Gaseste servicii Turistice sau Adauga Afacere Turistica.

Calator prin Romania

Cu ce te ajuta pagina CalatorprinRomania.ro?

Esti turist? Iti propui sa vizitezi Romania Turistica? Vrei sa descoperi Romania frumoasa? Atunci vei avea nevoie de servicii turistice ce cazare, restaurant, sau altele.

Pe CalatorprinRomania.ro vei gasi servicii turistice adaugate de cei carora le pasa de afacerea lor din domeniul turismului si nu numai, cei care investesc in serviciile, imaginea si dezvoltarea lor, in servicii de calitate pentru turisti/clienti. Poti alege de la structuri de cazare la structuri de alimentatie publica, poti citi recenzii, poti contacta serviciu fie prin telefon, (atingand numarul de telefon) fie prin formularul de contact, care va ajunge direct catre cel care ofera acel serviciu turistic.

Oferi servicii turistice? Daca ai o afacere turistica, o activitaste comerciala care poate fi utila pentru turisti,atunci trebuie sa fi prezent pe CalatorprinRomania.ro Ce avantaje ai? Esti inscris intr-un catalog care aduna servicii turistice, poti adauga pe langa imagini, descriere, telefon, video, link spre site sau facebook, oferta speciala (unde e cazul). Nu platesti decat un abonament modic anual. Inscrierea se face pe baza de contract, fara taxe sau comisioane ascunse. Ai responsabilitatea si controlul total asupra anuntului pe care-l adaugi, il poti modifica oridecateori doresti, poti primii recenzii, etc.

 

Cauta cea mai buna oferta

Fiecare turist va cauta cea mai buna oferta de concediu sau vacanta, serviciu turistic fie ca e vorba de cazare, restaurant, etc.

Rezervare directa

Dupa ce ai gasit oferta, contacteaza unitatea si fa o rezervare. Rezervarile se fac in mod direct, astfel vei avea confirmarea pe loc.

Scrie o recenzie

Dupa ce te-ai bucurat de servicii turistice lasa o recenzie unitatii respective pentru ca sa fie de folos si altor turisti.

Vrei ca afacerea ta sa fie prezenta pe CalatorprinRomania.ro?

Alege sa-ti promovezi afacerea pe acest site, bucurandu-te de mai multa vizibilitate si expunere online, branding dar si clienti.

Poti alege pachete de inscriere de la 0,5 lei/zi, 15 lei/luna!